reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja teraz ma 7+1 strach mam dzis okropny bo dokładnie na tym etapie straciłam ciążę...wizyta w poniedziałek wiem ze jak bedzie dobrze to sie troche uspokoje ale pewnie nie na dlugo bo zaraz z kazdym tygodniem bede myslec ze wcale nie jest bezpiecznie bo np moja siostra tracila ciaze pozniej...przeraża mnie to...

Ja teraz ma 7+1 strach mam dzis okropny bo dokładnie na tym etapie straciłam ciążę...wizyta w poniedziałek wiem ze jak bedzie dobrze to sie troche uspokoje ale pewnie nie na dlugo bo zaraz z kazdym tygodniem bede myslec ze wcale nie jest bezpiecznie bo np moja siostra tracila ciaze pozniej...przeraża mnie to...
mnie tez tym bardziej ze wiem ze zaden miesiac nie jest "bezpieczny", moja bratowa urodziła w 19 tyg bo serduszko nie bilo......ale musimy myslec pozytywie ze sie uda, samopoczucie to podstawa:*

chciałabym powiedziec rodzicom już...ale..obie mamusie ogłosza to całemu swiatu zanim wrocimy od nich...a od jednej osoby na pewno uslysze, ze jestesmy nieodpowiedzialni :(
Nie przejmuj sie [emoji8] ja jakis czas temu jak sie jeszcze staralismy od wlasnej matki uslyszalam ze po co w ogole o tym mysle ze jedno dziecko powinno mi wystarczyć a i zreszta nie wiadomo czy w ogole uda mi sie zajsc wiec zebym sie nie nakrecala...takze wiem ze przykro ale lepiej to olac takie gadanie i tyle

mnie tez tym bardziej ze wiem ze zaden miesiac nie jest "bezpieczny", moja bratowa urodziła w 19 tyg bo serduszko nie bilo......ale musimy myslec pozytywie ze sie uda, samopoczucie to podstawa:*
Staram sie myslec pozytywnie [emoji6] na prawde ale dzis akurat jest to trudne...
Moja siostra tracila ciaze w 19, 17 i ostatnio w 12tc wiec tym bardziej jest mi ciężko..

reklama
Do góry