reklama
Ala1990aa
Fanka BB :)
My chcemy powiedzieć w święta Na razie jeszcze 10 dni do wizyty...Pytanko, mówiły ie już o ciąży rodzinie? My jeszcze nie. Zastanawiam się jak powiedzieć synkowi. Bardzo chciał mieć rodzeństwo. Może zdj z usg? Jak Wy poinformowałyscie dzieci? Ciekawa jestem reakcji.
Też o tym myślałam, że myślę, że mamie powiem kilka dni po wizycie. W chwili obecnej mieszka z nami i nie wytrzymam, a reszta to bez znaczenia... Tylko synekMy chcemy powiedzieć w święta Na razie jeszcze 10 dni do wizyty...
Ala1990aa
Fanka BB :)
Chcemy zapakować zdjęcie z usg jako prezent dla dziadków . Dzieci jeszcze nie mamyA Wy planujecie tak przy stole oficjalnie czy na spontan, mój chce oficjalnie, ja zaś mimochodem, mniej stresu na luzie.
ja zamierzam powiedziec synkowi w pon po wizycie ogladalam z nim ostatnio jego zdjecia z usg i mowie do niego wiesz co to? a on ze tak to ja w brzuszku mamy wiec mam plan zeby mu pokazac zdjecie poniedzialkowe i mam nadzieje ze zalapie o co chodzi juz sie nie moge doczekac!Pytanko, mówiły ie już o ciąży rodzinie? My jeszcze nie. Zastanawiam się jak powiedzieć synkowi. Bardzo chciał mieć rodzeństwo. Może zdj z usg? Jak Wy poinformowałyscie dzieci? Ciekawa jestem reakcji.
Jeśli mogę wiedzieć ile ma lat? Ja też tak chcę zrobić. Wczoraj się go pytam, czy chce mieć tylko brata czy może być siostra, jak zaczął wariowac, że o siostrze nie ma mowy. Więc tłumaczę mu powoli... Tłumacze i tłumacze... A on "No dobra, może być siostra, ale potem brat". On sam od 4 miesięcy mówi że chce mieć brata.ja zamierzam powiedz synkowi w pon po wizycie ogladalam z nim ostatnio jego zdjecia z usg i mowie do niego wiesz co to? a on ze tak to ja w brzuszku mamy wiec mam plan zeby mu pokazac zdjecie poniedzialkowe i mam nadzieje ze zalapie o co chodzi juz sie nie moge doczekac!
Az mnie na wspomnienia wzięło. Pierwsza ciąża.Chcemy zapakować zdjęcie z usg jako prezent dla dziadków . Dzieci jeszcze nie mamy
Uciekam do pracy a 12 h... Miłego.
reklama
moj ma 6 lat chce siostre brat nie wchodzi w greJeśli mogę wiedzieć ile ma lat? Ja też tak chcę zrobić. Wczoraj się go pytam, czy chce mieć tylko brata czy może być siostra, jak zaczął wariowac, że o siostrze nie ma mowy. Więc tłumaczę mu powoli... Tłumacze i tłumacze... A on "No dobra, może być siostra, ale potem brat". On sam od 4 miesięcy mówi że chce mieć brata.