a mi wzruszenie zostało do dzis, zaczelo sie po porodzie i do dzis byle co mam lzy w oczachZaczekajcie co będzie po porodzie. Ja nigdy nie zapomnę jak płakałam na reklamach i wiadomościach
reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Witam się i ja młoda już w przedszkolu. Ja standardowo w drodze na kawę do kolezanki podobno dziś będzie kurier
D
Deleted member 186142
Gość
Witajcie mamusie[emoji4] jak sie dzis czujecie? Jakie plany na dzisiejszy dzien?[emoji847]
Kaamilaaa
Ja dzis zupelnie nie ciążowo[emoji17] ani cycki nie bolą ani nic mnie nie mdli, czuje sie jakbym w ogóle w ciazy nie była..Witajcie mamusie[emoji4] jak sie dzis czujecie? Jakie plany na dzisiejszy dzien?[emoji847]
Nie mam zadnych planow na dzis... mlody przeziebiony, temperatura podwyższona[emoji17]
Właśnie dzwonili do mnie z pzu potwierdzic wizytę u mojej gin a ze ona pracuje tylko poniedziałki i środy dopiero w poniedziałek potwierdza moja wizytę którą wcześniej umowilam sama [emoji57]
Anolik
Jak już pięknie widać [emoji173] gratulacje!Hej! Ja zaraz po wizycie popędziłam do pracy dlatego pisze dopiero teraz.
Maleństwo ma 7mm, pięknie bijące serduszko i wiek płodu wychodzi 6t4d (wg OM 7 t) także to będzie do zweryfikowania na następnej wizycie.
Niesamowite przeżycie! Cieszę się szalenie! Zobacz załącznik 908810Zobacz załącznik 908811Zobacz załącznik 908812
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
My nie wytrzymaliśmy i wszyscy już u nas wiedzą Synek jest narazie za malutki żeby zrozumieć o co chodzi, kupię mu później może jakaś książeczkę z tematyką rodzenstwa Niby dużo rozumie, ale jeszcze mówi po swojemu, no zobaczymyPytanko, mówiły ie już o ciąży rodzinie? My jeszcze nie. Zastanawiam się jak powiedzieć synkowi. Bardzo chciał mieć rodzeństwo. Może zdj z usg? Jak Wy poinformowałyscie dzieci? Ciekawa jestem reakcji
ja sie tak czuje nie ciazowo od dwóch dni...no oprocz tego jem jak slon, ale przeszly bóle brzucha,pleców, mdłościJa dzis zupelnie nie ciążowo[emoji17] ani cycki nie bolą ani nic mnie nie mdli, czuje sie jakbym w ogóle w ciazy nie była..
Nie mam zadnych planow na dzis... mlody przeziebiony, temperatura podwyższona[emoji17]
Właśnie dzwonili do mnie z pzu potwierdzic wizytę u mojej gin a ze ona pracuje tylko poniedziałki i środy dopiero w poniedziałek potwierdza moja wizytę którą wcześniej umowilam sama [emoji57]
D
Deleted member 186142
Gość
U mnie w sumie tez bezobjawowo. Zaraz wstaje sobie śniadanko uszykować i jakies zioło zaparzyć [emoji16] i coś by trzebabyło na obiadek zrobić..[emoji848]Ja dzis zupelnie nie ciążowo[emoji17] ani cycki nie bolą ani nic mnie nie mdli, czuje sie jakbym w ogóle w ciazy nie była..
reklama
D
Deleted member 186142
Gość
Kochana widocznie tak musi być[emoji5]raz sa bardziej nasilone, raz mniej. Ale to nic zlego taka nasza uroda[emoji8]