Nat Bluebell
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro! Jesteś cudownie pozytywną babką i mam nadzieję, że będziesz do nas czasem zaglądaćdziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
O jak fajnie! Sama radośćDziewczyny ja jestem po wizycie. Mój dzidziuś ma caly 1 cm[emoji16] termin z om 2.06 z usg 5.06
Cudownie! Super sprawaHej! Ja zaraz po wizycie popędziłam do pracy dlatego pisze dopiero teraz.
Maleństwo ma 7mm, pięknie bijące serduszko i wiek płodu wychodzi 6t4d (wg OM 7 t) także to będzie do zweryfikowania na następnej wizycie.
Niesamowite przeżycie! Cieszę się szalenie! Zobacz załącznik 908810Zobacz załącznik 908811Zobacz załącznik 908812
Ja śpiewam w chórze, więc dzidzio już ma dawkę muzyki w dodatku co jakiś czas mamy koncerty ciekawe jak będzie reagować na te śpiewySuper sprawa!
ja cieszę się bardzo, że na codzień obcuję z muzyką, która na pewno nie raz, nie dwa ukołysze Maleństwo do snu.