Grabcia123
Fanka BB :)
Bardzo mi przykrodziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Ja też tak ciągle myślę... Ze cos nie tak, że coś się stanie.. Ze sie nie rozwija chociaż jeszcze przed @ miała przyrost 283%Przykro mi trzymaj się! No i zaglądaj do nas.
Przez to że nie byłam jeszcze na wizycie to mam takie teraz myśli czy to nie biochemiiczna ciąża. Walnijcie mnie w łeb!
Super!!! Gratulacje!Dziewczyny ja jestem po wizycie. Mój dzidziuś ma caly 1 cm[emoji16] termin z om 2.06 z usg 5.06
Świetnie wiadomości! GratulacjeHej! Ja zaraz po wizycie popędziłam do pracy dlatego pisze dopiero teraz.
Maleństwo ma 7mm, pięknie bijące serduszko i wiek płodu wychodzi 6t4d (wg OM 7 t) także to będzie do zweryfikowania na następnej wizycie.
Niesamowite przeżycie! Cieszę się szalenie! Zobacz załącznik 908810Zobacz załącznik 908811Zobacz załącznik 908812