agut90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratuluję fasolkiDziewczyny ja jestem po wizycie. Mój dzidziuś ma caly 1 cmtermin z om 2.06 z usg 5.06
Brawo [emoji4][emoji4][emoji4]Dziewczyny ja jestem po wizycie. Mój dzidziuś ma caly 1 cm[emoji16] termin z om 2.06 z usg 5.06
dziekuje za troske, musialam ochlonac, u mnie po ciazy przytrafila mi sie ciaza biochemiczna i tyle, beta juz ma wynik tylko 2 wiec wiadomo, krwawie mocno, sa skrzepy, bol jak okres, zycze Wam powodzenia, bede zagladac zeby zobaczyc co u Was w poniedzialek mam kontrol by sprawdzic czy dobrze sie sama oczyscilam
Super sprawa!A ja jestem za tym żeby od początku puszczać muzykę i czytać. Ja mam ułatwione zadanie bo teraz malej często czytam. Ale wcześniej między starsza a mlodsza było 12 lat różnicy więc czytałam do brzucha. I po porodzie od 1 dnia nawet w szpitalu jak tylko przychodziła 19 czytałam bajke i mała się uspokajała i tak ma do dzisiaj.
Ha! Mam i ja odpowiedz od dziewczyn na tej grupie metody Ramziego. Ciekawe ze moje przeczucia mówią ze będzie to dziewczynka i teraz na podstawie usg dziewczyny mi napisały to samo
Brawo! Super:*Hej! Ja zaraz po wizycie popędziłam do pracy dlatego pisze dopiero teraz.
Maleństwo ma 7mm, pięknie bijące serduszko i wiek płodu wychodzi 6t4d (wg OM 7 t) także to będzie do zweryfikowania na następnej wizycie.
Niesamowite przeżycie! Cieszę się szalenie! Zobacz załącznik 908810Zobacz załącznik 908811Zobacz załącznik 908812