reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Tez tak mam ale pecherz wcale nie jest pelny. Ale chce mi sie siku jakbym wypila butle wody
A to ja sikam jak z ciśnienia [emoji23] normalnie mam wrażenie ze to co wypiłam nie zdąży się dostać do pęcherza jak ja już w łazience xD
moj tez pomaga tu nie moge narzekac, ale jak sie moj synek zachowa jak urodze to nie wiem, dzieci lubi, cieszy sie na ich widok, ale noworodek w domu caly czas to dla niego moze byc szok, zdziwienie itpJa właśnie chciałam małą różnicę, mam duże wsparcie od męża, we wszystkim mi pomaga, a mały będzie miał się z kim bawic
moj rano spal, bo wstal dzis o 5-40, nie wiem co mu odbilo z ta pobudkaHehe, mój właśnie na drzemce, więc też luzik
mnie drazni zapach proszku i wedlin na chwile obecnaNajbardziej się boje ze będę mieć jak w pierwszej ciąży. Niektóre zapachy na mnie tak działały, że szybko WC i muszla
Kaamilaaa
Nie [emoji6]a do przedszkola starszak chodzi?
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Też się zastanawiam jak mój zareaguje. Ważne żeby poświęcać mu tyle samo uwagi co mlodszemu. Zobaczymy jak to będzie Nawet jeśli na początku naszym synkom nowa sytuacja się nie spodoba to w przyszłości nam jeszcze podziękują za rodzeństwomoj tez pomaga tu nie moge narzekac, ale jak sie moj synek zachowa jak urodze to nie wiem, dzieci lubi, cieszy sie na ich widok, ale noworodek w domu caly czas to dla niego moze byc szok, zdziwienie itp
Grabcia123
A co byś wolała? Ja też mam styczniaka 2017Hehe, mamy już synków ze stycznia, teraz czekamy co nam czerwiec przyniesie
Silje1008
Najwazniejsze, ze dobrze się czujesz ze sobą, a 60 to nie jest zły wynikJa po ciazy przez prawie rok trzymałam dalej wage 50kg[emoji14] ale w miedzy czasie poznalam mojego tz i sie zaczęło, pizza wieczorkiem, obiadki porządne codziennie, duze obiadki u jego rodziców itd i z 50 zrobilo sie ponad 60[emoji58]
reklama
Silje1008
A ja startuje z waga 54, a i tak ni ze 2 kilo po ostatniej ciąży jeszcze zostały, mam 167 i w ostatniej ciąży przytulam 16 kg, schodziło baaardzo powoli. Musiałam od końca połogu codziennie ćwiczyć i miesiąc na diecie zeby wrócić do jako takiej wagi. A najgorsze jest to, ze się czuje naprawdę gruuubo ((Ja startuje z waga 56kg, w pierwszej ciąży przytyłam 9kg, ciekawe ile w tej bliźniaczej przytyje