reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja właśnie chciałam małą różnicę, mam duże wsparcie od męża, we wszystkim mi pomaga, a mały będzie miał się z kim bawic :)
moj tez pomaga :) tu nie moge narzekac, ale jak sie moj synek zachowa jak urodze to nie wiem, dzieci lubi, cieszy sie na ich widok, ale noworodek w domu caly czas to dla niego moze byc szok, zdziwienie itp

moj tez pomaga :) tu nie moge narzekac, ale jak sie moj synek zachowa jak urodze to nie wiem, dzieci lubi, cieszy sie na ich widok, ale noworodek w domu caly czas to dla niego moze byc szok, zdziwienie itp
Też się zastanawiam jak mój zareaguje. Ważne żeby poświęcać mu tyle samo uwagi co mlodszemu. Zobaczymy jak to będzie :) Nawet jeśli na początku naszym synkom nowa sytuacja się nie spodoba to w przyszłości nam jeszcze podziękują za rodzeństwo :D

Ja po ciazy przez prawie rok trzymałam dalej wage 50kg[emoji14] ale w miedzy czasie poznalam mojego tz i sie zaczęło, pizza wieczorkiem, obiadki porządne codziennie, duze obiadki u jego rodziców itd i z 50 zrobilo sie ponad 60[emoji58]
Najwazniejsze, ze dobrze się czujesz ze sobą:), a 60 to nie jest zły wynik:)

reklama
Ja startuje z waga 56kg, w pierwszej ciąży przytyłam 9kg, ciekawe ile w tej bliźniaczej przytyje :)
A ja startuje z waga 54, a i tak ni ze 2 kilo po ostatniej ciąży jeszcze zostały, mam 167 i w ostatniej ciąży przytulam 16 kg, schodziło baaardzo powoli. Musiałam od końca połogu codziennie ćwiczyć i miesiąc na diecie zeby wrócić do jako takiej wagi. A najgorsze jest to, ze się czuje naprawdę gruuubo :(((

Do góry