reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Też się zastanawiam jak mój zareaguje. Ważne żeby poświęcać mu tyle samo uwagi co mlodszemu. Zobaczymy jak to będzie :) Nawet jeśli na początku naszym synkom nowa sytuacja się nie spodoba to w przyszłości nam jeszcze podziękują za rodzeństwo :D
no ja wpierw zobacze co bedzie z moja ciaza a potem w sumie bede sie zastanawiac jakim starszym bratem bedzie Nataniello heheh

reklama
Dziewczyny, co myślicie o teorii Ramziego? Czyli przepowiadaniu płci dzieciątka z 6-8 tyg usg na podstawie położenia zarodka? Mi dziewczyny z fbukowego forum przepowiedziała chłopca:))) zobaczymy czy ta nienaukową teoria się sprawdzi.

O nie! dziewczyny mam pierwsze mdłości. Najgorsze jest to że muli, a nie mogę zwymiotować. Już bym wolał przytulić porcelanę o_O co robić w pracy chyba umrę.
Ja tak już dwa tygodnie umieram :/ nic fajnego. Oby szybko przeszło!
A ktoś wie co z Karola? Na 8 miała mieć wizytę... Cały czas o niej myśle :(
Też o niej myślę. Może nie ma czasu na forum.
A ja startuje z waga 54, a i tak ni ze 2 kilo po ostatniej ciąży jeszcze zostały, mam 167 i w ostatniej ciąży przytulam 16 kg, schodziło baaardzo powoli. Musiałam od końca połogu codziennie ćwiczyć i miesiąc na diecie zeby wrócić do jako takiej wagi. A najgorsze jest to, ze się czuje naprawdę gruuubo :(((
To Ty nie wiesz co znaczy nadwaga i problemy ze zrzuceniem wagi.

Byłam znowu u położnej, w poniedziałek idę pobrać krew do badań i skierowała mnie na prenatalne, usg i krew. Termin dostanę niebawem.
Pytałam o ten ból ciągnący podczas chodzenia i to jest ok, bo wszystko się rozciąga.

Dziewczyny, co myślicie o teorii Ramziego? Czyli przepowiadaniu płci dzieciątka z 6-8 tyg usg na podstawie położenia zarodka? Mi dziewczyny z fbukowego forum przepowiedziała chłopca:))) zobaczymy czy ta nienaukową teoria się sprawdzi.
A możesz wrzucić zdjęcie z usg? I przy okazji podać link do grupy?? I czy to musi być 6-8 tydz?

A możesz wrzucić zdjęcie z usg? I przy okazji podać link do grupy?? I czy to musi być 6-8 tydz?

IMG_4993.JPG

Załączniki

• IMG_4993.JPG
    IMG_4993.JPG
    249,2 KB · Wyświetleń: 527
reklama
Do góry