reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Też się zastanawiam jak mój zareaguje. Ważne żeby poświęcać mu tyle samo uwagi co mlodszemu. Zobaczymy jak to będzie :) Nawet jeśli na początku naszym synkom nowa sytuacja się nie spodoba to w przyszłości nam jeszcze podziękują za rodzeństwo :D
no ja wpierw zobacze co bedzie z moja ciaza a potem w sumie bede sie zastanawiac jakim starszym bratem bedzie Nataniello heheh

reklama
Dziewczyny, co myślicie o teorii Ramziego? Czyli przepowiadaniu płci dzieciątka z 6-8 tyg usg na podstawie położenia zarodka? Mi dziewczyny z fbukowego forum przepowiedziała chłopca:))) zobaczymy czy ta nienaukową teoria się sprawdzi.

O nie! dziewczyny mam pierwsze mdłości. Najgorsze jest to że muli, a nie mogę zwymiotować. Już bym wolał przytulić porcelanę o_O co robić w pracy chyba umrę.
Ja tak już dwa tygodnie umieram :/ nic fajnego. Oby szybko przeszło!
A ktoś wie co z Karola? Na 8 miała mieć wizytę... Cały czas o niej myśle :(
Też o niej myślę. Może nie ma czasu na forum.
A ja startuje z waga 54, a i tak ni ze 2 kilo po ostatniej ciąży jeszcze zostały, mam 167 i w ostatniej ciąży przytulam 16 kg, schodziło baaardzo powoli. Musiałam od końca połogu codziennie ćwiczyć i miesiąc na diecie zeby wrócić do jako takiej wagi. A najgorsze jest to, ze się czuje naprawdę gruuubo :(((
To Ty nie wiesz co znaczy nadwaga i problemy ze zrzuceniem wagi.

Byłam znowu u położnej, w poniedziałek idę pobrać krew do badań i skierowała mnie na prenatalne, usg i krew. Termin dostanę niebawem.
Pytałam o ten ból ciągnący podczas chodzenia i to jest ok, bo wszystko się rozciąga.

Dziewczyny, co myślicie o teorii Ramziego? Czyli przepowiadaniu płci dzieciątka z 6-8 tyg usg na podstawie położenia zarodka? Mi dziewczyny z fbukowego forum przepowiedziała chłopca:))) zobaczymy czy ta nienaukową teoria się sprawdzi.
A możesz wrzucić zdjęcie z usg? I przy okazji podać link do grupy?? I czy to musi być 6-8 tydz?

A możesz wrzucić zdjęcie z usg? I przy okazji podać link do grupy?? I czy to musi być 6-8 tydz?

IMG_4993.JPG

Załączniki

• IMG_4993.JPG
    IMG_4993.JPG
    249,2 KB · Wyświetleń: 522
reklama
Do góry