no ja wpierw zobacze co bedzie z moja ciaza a potem w sumie bede sie zastanawiac jakim starszym bratem bedzie Nataniello hehehTeż się zastanawiam jak mój zareaguje. Ważne żeby poświęcać mu tyle samo uwagi co mlodszemu. Zobaczymy jak to będzie Nawet jeśli na początku naszym synkom nowa sytuacja się nie spodoba to w przyszłości nam jeszcze podziękują za rodzeństwo
reklama
do zerowki dopiero idzie?Nie [emoji6]
Silje1008
Fanka BB :)
Tak, mój syn 27.10 kończy 10 mscKtóraś ma też tak małe dziecko?
Kaamilaaa
Tak, jeszcze ma czas na chodzenie do szkoly [emoji6]do zerowki dopiero idzie?
Silje1008
Dziewczyny, co myślicie o teorii Ramziego? Czyli przepowiadaniu płci dzieciątka z 6-8 tyg usg na podstawie położenia zarodka? Mi dziewczyny z fbukowego forum przepowiedziała chłopca)) zobaczymy czy ta nienaukową teoria się sprawdzi.
Nat Bluebell
Ja tak już dwa tygodnie umieram :/ nic fajnego. Oby szybko przeszło!O nie! dziewczyny mam pierwsze mdłości. Najgorsze jest to że muli, a nie mogę zwymiotować. Już bym wolał przytulić porcelanę co robić w pracy chyba umrę.
Też o niej myślę. Może nie ma czasu na forum.A ktoś wie co z Karola? Na 8 miała mieć wizytę... Cały czas o niej myśle
To Ty nie wiesz co znaczy nadwaga i problemy ze zrzuceniem wagi.A ja startuje z waga 54, a i tak ni ze 2 kilo po ostatniej ciąży jeszcze zostały, mam 167 i w ostatniej ciąży przytulam 16 kg, schodziło baaardzo powoli. Musiałam od końca połogu codziennie ćwiczyć i miesiąc na diecie zeby wrócić do jako takiej wagi. A najgorsze jest to, ze się czuje naprawdę gruuubo ((
Byłam znowu u położnej, w poniedziałek idę pobrać krew do badań i skierowała mnie na prenatalne, usg i krew. Termin dostanę niebawem.
Pytałam o ten ból ciągnący podczas chodzenia i to jest ok, bo wszystko się rozciąga.
Grabcia123
A możesz wrzucić zdjęcie z usg? I przy okazji podać link do grupy?? I czy to musi być 6-8 tydz?Dziewczyny, co myślicie o teorii Ramziego? Czyli przepowiadaniu płci dzieciątka z 6-8 tyg usg na podstawie położenia zarodka? Mi dziewczyny z fbukowego forum przepowiedziała chłopca)) zobaczymy czy ta nienaukową teoria się sprawdzi.
Silje1008
A możesz wrzucić zdjęcie z usg? I przy okazji podać link do grupy?? I czy to musi być 6-8 tydz?
Załączniki
Grabcia123
Porównam za chwilę z zdjęciem synka z 5t5d
reklama
Silje1008
Wg teorii Ramziego to musi być 6-8 tydzień, później jest bardziej sprawdzająca się teoria, Nuba na podstawie wyrostków płciowych i usg z 12-14 tyg.
Załączniki