reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Powodzenia dziewczyny na wizytach :) Zaraz relacje prosimy i zdjęcia na wątek wizytowy :*

Muszę pochwalić się że mojej dziecko spało do 9!!!! Co prawda dwie pobudki w nocy ale co tam :] Teraz w nagrodę zrobiłam mu naleśniki :p
Co do wagi to u mnie bez zmian :) w pierwszej ciąży już miałam dobre 2/3 kg w tym czasie i oczywiście do porodu było +25, cieszę się że narazie nic nie przybieram :) obecnie 7+5 :)

Tak was czytam i gdybam. W pierwszej ciąży mimo ze dziewczynka jadłam na potęgę szarlotkę śledzie i domowa pizze. Teraz totalnie nie mam apetytu ale obiecałam młodej ze zrobimy szarlotkę wiec jest misja na popołudnie. Mdlosci o dziwo mam codziennie ok 15 i tak do wieczora ale gdybym nie musiała to bym w ogóle nie jadła. Duuuzo pije ale jedzenie jest passe
Ja mam na odwrót jem co popadnie, ale pić to muszę sie zmuszać

I ja się z Wami witam dziewczynki w ten czwartkowy ranek :D u mnie waga już pokazuje +2 kg. Wizyta dzisiaj po 17. :) sporo wizyt się szykuje:p
Witaj [emoji4] Kurcze ja mimo tego, że jem bardzo dużo to u mnie waga w około tydzień prawie - 2 kg. Nie mam mdłości I wszystko mi smakuje. Odstawilam jedynie słodycze. Nie wiem czy ktoś tak też ma?

reklama
Do góry