oj tak ja tez! uwielbiam!i do tego pomidorJa ostatnio na nowo pokochałam paprykarz
reklama
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
No właśnie, kurcze nie zazdroszczę stresu... Ale trzymam kciuki żeby jednak okazał się on niepotrzebnyto jak to, ale potem mysl czy beta urosnie
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Tak was czytam i gdybam. W pierwszej ciąży mimo ze dziewczynka jadłam na potęgę szarlotkę śledzie i domowa pizze. Teraz totalnie nie mam apetytu ale obiecałam młodej ze zrobimy szarlotkę wiec jest misja na popołudnie. Mdlosci o dziwo mam codziennie ok 15 i tak do wieczora ale gdybym nie musiała to bym w ogóle nie jadła. Duuuzo pije ale jedzenie jest passe
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Hehe, mam nadzieję, że waga sama zejdzie po ciąży tak jak po pierwszej Bo w odchudzaniu się nie jestem najlepszym zawodnikiemtak jest!ja tez jak bedziemy chciały to spalimy wszystko
oj tak ja tez! uwielbiam!i do tego pomidor
zejdzie zejdzie bedzie co robic w koncu tp juz dwojka dzieciHehe, mam nadzieję, że waga sama zejdzie po ciąży tak jak po pierwszej Bo w odchudzaniu się nie jestem najlepszym zawodnikiem
Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Ja tylko raz w życiu doświadczyłam braku apetytu po pierwszym porodzie ;p Ale fakt, że sam poród byl dla mnie naprawdę okropnym przeżyciem, po urodzeniu młodego strasznie mocno krwawilam, do tego stopnia, że byłam na tyle słaba, że nie dałam rady iść sama do toalety i mdlałam.. Każda moją próba podniesienia się z łóżka kończyła się zalaniem prześcieradła krwią mimo wielkiego wkładu poporodowego Trochę się cykam następnego porodu jak sobie przypomne, heheTak was czytam i gdybam. W pierwszej ciąży mimo ze dziewczynka jadłam na potęgę szarlotkę śledzie i domowa pizze. Teraz totalnie nie mam apetytu ale obiecałam młodej ze zrobimy szarlotkę wiec jest misja na popołudnie. Mdlosci o dziwo mam codziennie ok 15 i tak do wieczora ale gdybym nie musiała to bym w ogóle nie jadła. Duuuzo pije ale jedzenie jest passe
Anolik
Mnie lekarz chciał wcześniej zobaczyć, bo jestem po stymulacji lekami i dodatkowo z terminami mam problemy normalnie bym poszła w 7 tygodniu żeby serduszko usłyszećBędę trzymać kciuki Ja mam dzisiaj 5+3, a jeszcze nie jestem umówiona do ginekologa nawet [emoji14] Chyba umowie się dopiero w przyszłym tygodniu na piątek
reklama
Anolik
Ja również po testach z kiełbasą i serem [emoji23]Wlasnie koncze drugiego tosta z serem ;'(