reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć [emoji257] jak mnie wczoraj caly wieczór bolal brzuch [emoji58] mam nadzieje ze to bylo tylko od tego ze ten maly fasolek sie tam rozpycha [emoji57] no i witam sie w zaczerym szis 8tc [emoji4]
Ten dzien to jakis horror :( zaczelam kolo poludnia plamic, najpierw na rozowo, potem krew, rzadka, wodnista, nie zadna gesta, przy wycieraniu bylo jej dosc sporo, szybko tel do mojej mamy i biegiem z pracy do mnie, wzielysmy Natanielka (Tomek na popoludniu, nie chcieli go puscic)i do lekarza, i tak, teraz napisze tak by sie nie pomylic:macica sciany cienkie, ale w jednym jajniku cialko zolte,wiec jest ciaza i sytuacja stoi tak-krwiawienie jest z macicy, bo "wgryza"sie cialko zolte by powstal zarodek, jutro beta, w sobote powtorka,jak urosnie to ok jak nie, to wiadomo, w poniedzialek znow wizyta u niego. Bede szczera-nie daje sobie nadziei :( aha, owulacja sie przesunela i to duzo, napewno nie byla w dniach kiedy ja myslalam, ze byla. aha biore luteine
Jeju [emoji17] mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze [emoji8] trzymam za ciebie i maluszka kciuki [emoji8][emoji8]
Znowu mi się krew z nosa dziś puściła :o któraś też tak ma? W pierwszej ciąży mi się takie rzeczy nie działy i trochę nie wiem przez co to :-|
Podobno czesto sie to zdarza tak po prostu.
Teraz tak nie mam ale w pierwszej ciazy tez mialam tak praktycznie codziennie ale ja to mialam anemie i to od tego..
Oo, dzięki wielkie :) Kurde dziewczyny, jestem dopiero na początku ciąży a czuję się jak słoń :o Nie mogę się powstrzymać od jedzenia, najchętniej cały dzień bym coś wyzerala z lodówki. Nawet nie chcę myśleć ile teraz ważę.. Mam już brzuch jak w 4 miesiacu :o też macie taki apetyt?
Ja mialam tak kilka dni temu [emoji14] teraz nie mam zbytnio ochoty, najlepiej jadlabym same jablka i gruszki [emoji14]
Ja to się boję jak będę wyglądać na końcówce jak tak dalej pojdzie :o
Ja w pierwszej ciazy jadlam non stop a najwiecej slodyczy i ciast a przytylam 10kg po porodzie zostaly tylko 2kg i zaraz ich nie bylo [emoji6] teraz tez mam nadzieje tylko 10kg przytyć[emoji6]
ja sie mecze głownie kiedy ide po schodach,masakra :p
Ja tez sie mecze wchodzac po schodach a tu trzeba na 4pietro [emoji57]

Dzien dobry mamuśki :) ja jak zwykle z kawusia przed pracą.Dzisiaj kończe duzo wczesniej bo mam wizyte ze szczepieniem małej i starszej wiec piekny dzien sie zapowiada.Strasznie sie boje tych szczepionek .Nigdy nie zaglebialam sie w ten temat ale powiem wam ze zawsze chodze z sercem na ramieniu.
A wy kochane jak dzisiaj ?
Ja dzis w planach mam ognisko kielbaski i ziemniaki z ogniska zamiast obiadu [emoji14]
Narazie pije herbatkę i ogarniam forum [emoji6]
Ja poszlam spac o 23 a o 5 oczy jak 5zl i juz spac nie umialam [emoji57] a jeszcze mlody w nocy wstal z placzem ze mu sie babcia snila i ze ją zgubil i nie znajdzie i plakal za babcia chyba z pol godziny zanim zasnal znów [emoji57]

reklama
Do góry