Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Kaamilaaa dziękuję mam nadzieję, że za wcześnie się nie cieszę, bo naczytalam sie że to różnie może być...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czegoś nie doczytałam Chyba już poczekam...Dzięki wielkie ja już mam od kilku dni dwie kreseczki, zrobiłam z 7 testów bo na początku były bardzo jasne i jako że to pierwszy raz to nie wiedziałam że tak może być badalam też 3 razy betę z krwi. Dzień przed spodziewana miesiączka 152 , w sobotę 697. A za drugim razem w laboratorium pomylili mi krew i było 3. Myślałam że już po wszystkim a tu niespodzianka a Ty będziesz badać krew na betę czy czekasz na wizytę do ginekologa?
Tylko nie idź za wcześnie tak jak ja 4tc 2dni bo jeszcze nic nie było widać. Teraz mam dopiero za dwa tyg pójść duzo czekania a pracę mam dość ciężkaTo czegoś nie doczytałam Chyba już poczekam...
Kiedy miałaś OM?Tylko nie idź za wcześnie tak jak ja 4tc 2dni bo jeszcze nic nie było widać. Teraz mam dopiero za dwa tyg pójść duzo czekania a pracę mam dość ciężka
A termin porodu z miesiączki na kiedy wypada?Idę 22 października
Z miesiączki 20 czerwca Czyli teraz 5 tcA termin porodu z miesiączki na kiedy wypada?
13 wrześniamam nadzieję, że mogło tak być że za wcześnie jeszcze żeby było widać cokolwiekKiedy miałaś OM?
To tak jak u mnie 20 czerwiec heheZ miesiączki 20 czerwca Czyli teraz 5 tc
Ja miałam ostatnią 9 września, ale z testów owulacyjnych wychodziła późniejsza owu O ile można na tych testach tak polegać...13 wrześniamam nadzieję, że mogło tak być że za wcześnie jeszcze żeby było widać cokolwiek