reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
U mnie już po gościach.. Siostry zaczynają coś podejrzewać ale narazie jakoś się wymigujemy...sprawdzałam dziś usg z synkiem bo kurcze coś wczesnie to serduszko było u nas.. Bo 5t5d... Jutro dzwonię umówić się na wizytę i albo będę miała 5+0 albo 5+3 zapytam giną kiedy lepiej... Strasznie się czuje..tuż przed przyjazdem rodziny myślałam że umrę.. Zrobiło mi się gorąco, poty mnie Oblaly serducho walilo jak szalone.. Masakra.. W 1 ciąży tak nie miałam i od razu Strach że coś się dzieje złego

A wiecie że ja dzisiaj też tak miałam że poty mnie oblaly, i dodatkowo czulam się jakby ciśnienie mi skoczylo. Później na chwile taki brzuch twardy mi się zrobił.

Ostatnia edycja:
Rety czuje się jak [emoji90] normalnie łapy mi się pocą puls mam ponad 100 mdli mnie i normalnie czuje się mega słabo :( ratunku niech mi ktoś znajdzie złoty środek na to bo nawet do łazienki nie mogę się podnieść
Łączę się z Tobą w bólu. Leżę już trzeci dzień. Cały czas mnie mdli okropnie. Najpierw jelitówka teraz mdłości wrrrr

Rety czuje się jak [emoji90] normalnie łapy mi się pocą puls mam ponad 100 mdli mnie i normalnie czuje się mega słabo :( ratunku niech mi ktoś znajdzie złoty środek na to bo nawet do łazienki nie mogę się podnieść
Wyspij sie kochana [emoji8][emoji8]
Tym razem musi być dobrze ja mam 28 lat i też nie mam dzieci. Z mężem staraliśmy się dwa miesiące i prawdopodobnie za drugim coś zdzialalismy , mam nadzieję że obie zostaniemy czerwcowymi mamami
Gratuluje ze tak szybko sie udalo [emoji4]
U mnie już po gościach.. Siostry zaczynają coś podejrzewać ale narazie jakoś się wymigujemy...sprawdzałam dziś usg z synkiem bo kurcze coś wczesnie to serduszko było u nas.. Bo 5t5d... Jutro dzwonię umówić się na wizytę i albo będę miała 5+0 albo 5+3 zapytam giną kiedy lepiej... Strasznie się czuje..tuż przed przyjazdem rodziny myślałam że umrę.. Zrobiło mi się gorąco, poty mnie Oblaly serducho walilo jak szalone.. Masakra.. W 1 ciąży tak nie miałam i od razu Strach że coś się dzieje złego
No faktycznie dosc wcześnie serduszko bylo... ja bym troszke poczekala bo jesli tym razem nie bedzie tak szybko to sie zmartwisz niepotrzebnie [emoji57]

Też mam 28 lat :) Trzymam kciuki za dwie kreski ! Piękne uczucie je zobaczyć :p
Dzięki wielkie :)ja już mam od kilku dni dwie kreseczki, zrobiłam z 7 testów bo na początku były bardzo jasne i jako że to pierwszy raz to nie wiedziałam że tak może być :laugh2:badalam też 3 razy betę z krwi. Dzień przed spodziewana miesiączka 152 , w sobotę 697. A za drugim razem w laboratorium pomylili mi krew i było 3. Myślałam że już po wszystkim a tu niespodzianka :happy: a Ty będziesz badać krew na betę czy czekasz na wizytę do ginekologa?

No właśnie oprócz podwyższonego pulsu i takiego ogólnego wyplucia to nic mi nie jest. Taka słaba się czuje

A wiecie że ja dzisiaj też tak miałam że pory mnie oblaly, i dodatkowo czulam się jakby ciśnienie mi skoczylo. Później na chwile taki brzuch twardy mi się zrobił.

Łączę się z Tobą w bólu. Leżę już trzeci dzień. Cały czas mnie mdli okropnie. Najpierw jelitówka teraz mdłości wrrrr

Rany, ale was wszystkie wzięło! Mam nadzieję że to tylko jakiś skok ciśnienia czy co..

reklama
Do góry