reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Rety czuje się jak [emoji90] normalnie łapy mi się pocą puls mam ponad 100 mdli mnie i normalnie czuje się mega słabo :( ratunku niech mi ktoś znajdzie złoty środek na to bo nawet do łazienki nie mogę się podnieść

Cześć! Ja po emocjonującym weekendzie, już rodzicom i teściom powiedzieliśmy, ucieszyli się ogromnie bo zarówno dla jednych, jak i drugich będzie to całkiem nowa rola [emoji3] a później byłam na koncercie Sławka Uniatowskiego i rozpłynęłam się nad jego głosem i wyglądem [emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji39]
Jakoś nadrobiłam forumowe zaległości ale było tego tyyyyle.... [emoji2] fajnie, że tak nas dużo i zaczniemy niedługo kompletowac pierwsze fotki naszych bobasków [emoji7]

Dało się nawet hihi chociaż znajoma już oczy robiła że nic nie piłam :p
Ja mam wymówkę że na diecie jestem :p

Rety czuje się jak [emoji90] normalnie łapy mi się pocą puls mam ponad 100 mdli mnie i normalnie czuje się mega słabo :( ratunku niech mi ktoś znajdzie złoty środek na to bo nawet do łazienki nie mogę się podnieść
Co się dzieje??

U mnie bz brązowe nitki ciągle, dobrze że rano mam tę wizytę.

Dało się nawet hihi chociaż znajoma już oczy robiła że nic nie piłam :p
Faktycznie trzeba sie jakoś zasłonić dietą, albo brakiem kierowcy na przykład [emoji39]
Mój K dzisiaj z ojcem wypił drinka, później podjechaliśmy do znajomych na piwko, to ja jako kierowca nie piłam.. trochę tylko dziwną minę zrobiliśmy jak zapytali czy jedziemy zimą razem na narty [emoji28]

reklama
Do góry