Ala1990aa
Fanka BB :)
Druga ciąża. Pierwsza zakończyła się samoistnym poronieniem.Trzymam kciuki która to Twoja ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Druga ciąża. Pierwsza zakończyła się samoistnym poronieniem.Trzymam kciuki która to Twoja ciąża?
Tak pierwsza
Właśnie o Tobie myślałam i jak tam dało radę ukryć? Mam nadzieję, że się fajnie bawiliścieMelduję się po imprezie. Masakra jaka jestem padnięta! wróciliśmy o 5 nad ranem a o 10 synek już mnie obudził więc czlowiek zwłoki jestem
Dało się nawet hihi chociaż znajoma już oczy robiła że nic nie piłamWłaśnie o Tobie myślałam i jak tam dało radę ukryć? Mam nadzieję, że się fajnie bawiliście
Tym razem musi być dobrze ja mam 28 lat i też nie mam dzieci. Z mężem staraliśmy się dwa miesiące i prawdopodobnie za drugim coś zdzialalismy , mam nadzieję że obie zostaniemy czerwcowymi mamamiDruga ciąża. Pierwsza zakończyła się samoistnym poronieniem.
Ja mam wymówkę że na diecie jestemDało się nawet hihi chociaż znajoma już oczy robiła że nic nie piłam
Co się dzieje??Rety czuje się jak [emoji90] normalnie łapy mi się pocą puls mam ponad 100 mdli mnie i normalnie czuje się mega słabo ratunku niech mi ktoś znajdzie złoty środek na to bo nawet do łazienki nie mogę się podnieść
Faktycznie trzeba sie jakoś zasłonić dietą, albo brakiem kierowcy na przykład [emoji39]Dało się nawet hihi chociaż znajoma już oczy robiła że nic nie piłam
U mnie bz brązowe nitki ciągle pisze:Dobrze, że masz wizytę, na pewno będzie wszystko ok!