reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć przepraszam, że dopiero teraz ale dochodzę do siebie :) Lila przyszła na świat wczoraj przed 13, waży 2620 i 54 cm ma ;) ciągle śpi, więc i ja odpoczywam :) dziękuję za wszystkie kciuki!
Super, gratuluję! Niech ci rośnie zdrowiutko :) A ty dochodź do siebie jak najszybciej :)

@Nataśka niepokojąco cicho. Mam nadzieję, że wszystko ok.

Mnie dzisiaj od 4 rano łapały porządne skurcze. Mąż w stresie juz chciał jechać do szpitala, a ja go uspokajałam, że to nie tak boli jak powinno. W efekcie o 9 była już cisza, ale za to pojechaliśmy do szpitala na wycieczkę, żeby widzieć gdzie jechać w razie co. Ze względu na przeprowadzkę będę rodzić w innym szpitalu niż poprzednie 2 razy. Udało mi się oglądnąć sale porodowe i porozmawiać z przemiłą położną.
Czyżby kolejna do rozpakowania ;) Fajnie, że sprawdziłaś sobie szpital, zawsze to troszkę mniej stresu w kulminacyjnym momencie.

@Grabcia123 ja tak mam przez ostatni tydzień. Zakładam, że typ dziecko się obniża i naciska. Przez to chodzę jak połamana kaczka. Ale jeżeli cokolwiek cię niepokoi to śmiało na IP, albo do lekarza.

Gratulacje!!! Wszystkiego dobrego dla Was! Odpoczywaj, u mnie też pierwsza doba była lajtowa i zamiast skorzystać to ciągle patrzyłam na Olusia.
Jak się czujesz po 3 CC? Tu mi dali tylko Ibuprom i paracetamol, nic mocniejszego i powiem, ze bywa różnie...
Cześć przepraszam, że dopiero teraz ale dochodzę do siebie :) Lila przyszła na świat wczoraj przed 13, waży 2620 i 54 cm ma ;) ciągle śpi, więc i ja odpoczywam :) dziękuję za wszystkie kciuki!

reklama
Do góry