reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć przepraszam, że dopiero teraz ale dochodzę do siebie :) Lila przyszła na świat wczoraj przed 13, waży 2620 i 54 cm ma ;) ciągle śpi, więc i ja odpoczywam :) dziękuję za wszystkie kciuki!
Super, gratuluję! Niech ci rośnie zdrowiutko :) A ty dochodź do siebie jak najszybciej :)

@Nataśka niepokojąco cicho. Mam nadzieję, że wszystko ok.

Mnie dzisiaj od 4 rano łapały porządne skurcze. Mąż w stresie juz chciał jechać do szpitala, a ja go uspokajałam, że to nie tak boli jak powinno. W efekcie o 9 była już cisza, ale za to pojechaliśmy do szpitala na wycieczkę, żeby widzieć gdzie jechać w razie co. Ze względu na przeprowadzkę będę rodzić w innym szpitalu niż poprzednie 2 razy. Udało mi się oglądnąć sale porodowe i porozmawiać z przemiłą położną.
Czyżby kolejna do rozpakowania ;) Fajnie, że sprawdziłaś sobie szpital, zawsze to troszkę mniej stresu w kulminacyjnym momencie.

@Grabcia123 ja tak mam przez ostatni tydzień. Zakładam, że typ dziecko się obniża i naciska. Przez to chodzę jak połamana kaczka. Ale jeżeli cokolwiek cię niepokoi to śmiało na IP, albo do lekarza.

Gratulacje!!! Wszystkiego dobrego dla Was! Odpoczywaj, u mnie też pierwsza doba była lajtowa i zamiast skorzystać to ciągle patrzyłam na Olusia.
Jak się czujesz po 3 CC? Tu mi dali tylko Ibuprom i paracetamol, nic mocniejszego i powiem, ze bywa różnie...
Cześć przepraszam, że dopiero teraz ale dochodzę do siebie :) Lila przyszła na świat wczoraj przed 13, waży 2620 i 54 cm ma ;) ciągle śpi, więc i ja odpoczywam :) dziękuję za wszystkie kciuki!

reklama
Do góry