reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@AasiaI udało sie mężowi załatwić zastrzyki? U mnie najmniejsza dawka 40 mg heparyny drobnoczasteczkowej zadziałała cuda i póki co zakrzep pod kolanem wchłoną się całkowicie.
Co do imion to na chwilę obecną zastanawiamy się nad Michaliną a Aleksandrą.
Michalinka bardzo ładnie :)
Udało się :)
Wypisala opakowanie 0,6 ml

reklama
U nas sie uspokoilo wiec jeszcze pewnie dalekoooo dzis mamy 37+1 tc...ja mowie byleby dotrzymać wizyty...
A wycieczka megaa w zyciu nie widziałam tak zafascynowanego i szczesliwego 2-latka ;)
To naprawdę super, że wycieczka się tak udała :)
Ja mam nadzieję, że też się u mnie uspokoi. Chciałabym, żeby jeszcze troszkę posiedziała w brzuchu, bo mała jest, na ostatniej wizycie u gin w 37tc miała raptem 2630g, co mnie trochę zmartwiło :(

Ja mam nadzieję, że też się u mnie uspokoi. Chciałabym, żeby jeszcze troszkę posiedziała w brzuchu, bo mała jest, na ostatniej wizycie u gin w 37tc miała raptem 2630g, co mnie trochę zmartwiło :(
Oj nie ma sie czym martwic ;) moj pierworodny urodzil sie z waga 2600g a Zdrowy jak ryba do dzis ;)

Miałam dziś wizytę i najpierw ustalili mi datę na 18.06, jednak to byłoby już 39+2, na wcześniej nie było żadnych terminów wolnych. Lekarka bała sie, ze jednak zacznie się samo, a wolałaby, żebym była przygotowana. Poszła pytać się ordynatora i zadecydowali, że w tym tygodniu będzie cięcie, czyli w 37+4. Przerażona jestem, ze tak szybko... Mam dzień na przygotowanie sie, dziś pęka mi głowa, nawet mama nie da rady przyjechać i mam milion spraw do załatwienia.
Dobrze, ze choć torby mam spakowane...
To faktycznie cię zaskoczyli. Ale będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki, by wszystko udało ci się załatwić, no i oczywiście za powodzenie cc :)

Miałam dziś wizytę i najpierw ustalili mi datę na 18.06, jednak to byłoby już 39+2, na wcześniej nie było żadnych terminów wolnych. Lekarka bała sie, ze jednak zacznie się samo, a wolałaby, żebym była przygotowana. Poszła pytać się ordynatora i zadecydowali, że w tym tygodniu będzie cięcie, czyli w 37+4. Przerażona jestem, ze tak szybko... Mam dzień na przygotowanie sie, dziś pęka mi głowa, nawet mama nie da rady przyjechać i mam milion spraw do załatwienia.
Dobrze, ze choć torby mam spakowane...
Będzie dobrze ;) Trzymam kciuki za was ;)

Dziękuję, mam straszne wątpliwości czy to aby nie za wcześnie... Ale lekarze chyba wiedzą co robią...
Na dodatek dziś mały się rozbrykal, teraz wierci się i czuję go w różnych dziwnych miejscach.

Dziękuję, mam straszne wątpliwości czy to aby nie za wcześnie... Ale lekarze chyba wiedzą co robią...
Na dodatek dziś mały się rozbrykal, teraz wierci się i czuję go w różnych dziwnych miejscach.
@Grabcia123 ma rację, maleństwo odbiera pewnie twój niepokój, a lekarze na pewno wiedzą co robią, w końcu mały jest już donoszony :) głowa do góry, trzymamy kciuki :)

Będzie dobrze !
Nie martw się :)
Szczuplutka będzie :)

reklama
A mnie właśnie odszedł czop...
Będzie dobrze !
Nie martw się :)
Szczuplutka będzie :)
Dziękuję Aasial :)
Właśnie odszedł mi czop... A ja mam dziś jeszcze wizytę u dentysty po południu :D Pojadę chociaż kartę ciąży by wypełnić, bo boję się, że od stresu na fotelu mi jeszcze wody chlusną :D:D:D

Do góry