reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@AasiaI do apteki leć po jakiś specyfik, który można w ciąży. Po co masz się męczyć. Na pewno choć trochę ukoi dyskomfort. Dobrze że już końcówka...

reklama
@AasiaI do apteki leć po jakiś specyfik, który można w ciąży. Po co masz się męczyć. Na pewno choć trochę ukoi dyskomfort. Dobrze że już końcówka...
Jeny bardzo dobrze...
Przenieśli mi cc na 30 omg nerwy mnie biorą :|
Dzisiaj sprzątam generalnie i wszędzie a jutro już do szpitala na 13 :( Strasznie szybko jak dla mnie :/
Jakoś strasznieee nie chce na tą noc jechać 29/30 :( co innego jak z małym będę.

O jaaaa, ale niespodzianka! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Jak będziesz miała siłę i czas, daj nam znać jak było.
Ja bym chciała przewinąć czas do poniedziałku, już mnie wszystko meczy.
Jeny bardzo dobrze...
Przenieśli mi cc na 30 omg nerwy mnie biorą :|
Dzisiaj sprzątam generalnie i wszędzie a jutro już do szpitala na 13 :( Strasznie szybko jak dla mnie :/
Jakoś strasznieee nie chce na tą noc jechać 29/30 :( co innego jak z małym będę.
A jakiś czas temu pisałyście o snach, ja miałam dziwny... Byłam na spacerze kilka dni po i Maluch się uśmiechnął i miał pełne uzębienie, wyglądało to przerażająco!

reklama
Do góry