reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jeny bardzo dobrze...
Przenieśli mi cc na 30 omg nerwy mnie biorą :|
Dzisiaj sprzątam generalnie i wszędzie a jutro już do szpitala na 13 :( Strasznie szybko jak dla mnie :/
Jakoś strasznieee nie chce na tą noc jechać 29/30 :( co innego jak z małym będę.
Dasz radę ja idę dwa dni wcześniej.. Bo będę jeszcze brała sterydy na plucka..

reklama
O jaaaa, ale niespodzianka! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Jak będziesz miała siłę i czas, daj nam znać jak było.
Ja bym chciała przewinąć czas do poniedziałku, już mnie wszystko meczy.
A jakiś czas temu pisałyście o snach, ja miałam dziwny... Byłam na spacerze kilka dni po i Maluch się uśmiechnął i miał pełne uzębienie, wyglądało to przerażająco!
Wow nie źle.. Mi się dziś śniło, że zaczęłam rodzic... I panikowalam, że ją nie mogę sn... Ciekawe co by się stało jak by faktycznie tak było..

Same przeszły po rozwiązaniu? czy wspomagania preparatami?
Jedynie co mogłam to syrop na lepsze wyproznianie.. Lactulosum, po urodzeniu byłam u lekarza dostałam antybiotyki do ustne i maść, ale okazało się, że nie można ich brać jak się karmi... Mam tego guzka do dzisiaj.. Ale nie jest uciążliwy...

Same przeszły po rozwiązaniu? czy wspomagania preparatami?
@AasiaI zapytaj swojego lekarza o Cyclo3Fort. Ja mam inny problem - żylaki nóg z jednym epizodem zakrzepicy, ale tam tez od czasu do czasu sie pojawiają. Noszę ponczochy przeciwzylakowe, robie sobie zastrzyki w brzuch z heparyna drobnoczasteczkowa no i biore ten cyclo3fort na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Na ulotce jest też wskazanie do stosowania na hemoroidy.
Po drugiej ciąży po porodzie pojawił mi sie ogroooooomny. Brałam jakąś maść bez recepty i szybko pomogło.

@AasiaI zapytaj swojego lekarza o Cyclo3Fort. Ja mam inny problem - żylaki nóg z jednym epizodem zakrzepicy, ale tam tez od czasu do czasu sie pojawiają. Noszę ponczochy przeciwzylakowe, robie sobie zastrzyki w brzuch z heparyna drobnoczasteczkowa no i biore ten cyclo3fort na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Na ulotce jest też wskazanie do stosowania na hemoroidy.
Po drugiej ciąży po porodzie pojawił mi sie ogroooooomny. Brałam jakąś maść bez recepty i szybko pomogło.
Jeny...ciekawe czy zniknie ten hemoroid. Ale on dziwny nom stop boli piecze ciężko chodzi się ale wjakby wchłaniał sieni od nowa pojawiał :( ehh co za ból

reklama
A duże masz te żylaki? Bo mi się teraz zrobiły na jednej nodze, nie są duże i mój gin powiedział (nie oglądając ich) że po porodzie zejda..

Do góry