reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Co sądzicie o tym Że nie powinno się spać na prawym boku?
Ja mam płonną nadzieję, że jednak można, a chociażby jak najdłużej bo inaczej nie wiem jak zasnę (bo albo brzuch albo prawa strona). Mój tato mówi, że nie wolno bo z prawej strony idzie żyła główna, a z lewej aorta i stąd lepiej spać na prawym bo aorta więcej wytrzyma nacisku jak żyła. :confused:

Dziewczyny, wywaliło mi dzisiaj brzuch! Lekko bo lekko, ale już go nie wciągnę. A to dopiero 6+4.

Za namową Waszą kupię segregator mamyginekolog. Wybrałam rudą:-D
Ja, Mam Talent i kabanosy pozdrawiamy! :happy:

Ja zamówię po pon wizycie. Ale kupie też drugi taki jak ma @turkusova bo też fajny[emoji4]będę jechać na dwa hehehe.
Ja z moim brakiem czasu i nieogarnianiem życia, dam radę tylko jednego dopilnować! :-D A Twój pomysł z tabelką jest spoko. Tylko nie dyskwalifikujcie mam, które nie dają rady pisać codziennie, proooooszę. :)

reklama
Ja z moim brakiem czasu i nieogarnianiem życia, dam radę tylko jednego dopilnować! :-D A Twój pomysł z tabelką jest spoko. Tylko nie dyskwalifikujcie mam, które nie dają rady pisać codziennie, proooooszę. :)
Ja też czasami mam przerwę nawet 3 dniowa w pisaniu takze spokojnie[emoji4] tymbardziej że narazie to są tylko plany[emoji4]

Do góry