reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Co sądzicie o tym Że nie powinno się spać na prawym boku?
Ja mam płonną nadzieję, że jednak można, a chociażby jak najdłużej bo inaczej nie wiem jak zasnę (bo albo brzuch albo prawa strona). Mój tato mówi, że nie wolno bo z prawej strony idzie żyła główna, a z lewej aorta i stąd lepiej spać na prawym bo aorta więcej wytrzyma nacisku jak żyła. :confused:

Dziewczyny, wywaliło mi dzisiaj brzuch! Lekko bo lekko, ale już go nie wciągnę. A to dopiero 6+4.

Za namową Waszą kupię segregator mamyginekolog. Wybrałam rudą:-D
Ja, Mam Talent i kabanosy pozdrawiamy! :happy:

Ja zamówię po pon wizycie. Ale kupie też drugi taki jak ma @turkusova bo też fajny[emoji4]będę jechać na dwa hehehe.
Ja z moim brakiem czasu i nieogarnianiem życia, dam radę tylko jednego dopilnować! :-D A Twój pomysł z tabelką jest spoko. Tylko nie dyskwalifikujcie mam, które nie dają rady pisać codziennie, proooooszę. :)

reklama
Ja z moim brakiem czasu i nieogarnianiem życia, dam radę tylko jednego dopilnować! :-D A Twój pomysł z tabelką jest spoko. Tylko nie dyskwalifikujcie mam, które nie dają rady pisać codziennie, proooooszę. :)
Ja też czasami mam przerwę nawet 3 dniowa w pisaniu takze spokojnie[emoji4] tymbardziej że narazie to są tylko plany[emoji4]

Do góry