reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ala witaj
U mnie nadal czysto jestem już spokojniejsza. Zaraz jedziemy do kina.
w_karolcia
Ja czekalam jak glupia [emoji38] a jak dzis ich nie ma to znow sie martwie [emoji57]Hej i tutaj [emoji137][emoji38]
Chyba taka nasza natura. Mam nadzieje ze mnie nie podkusi żeby iść wcześniej
w_karolcia
Ala witaj
U mnie tez czysto ale czuje ze jest za dobrze .. miłego seansu
w_karolcia
Co sądzicie o tym Że nie powinno się spać na prawym boku?
turkusova
Ja na razie śpię na brzuchu. Inaczej nie potrafię usunąć [emoji39]Co sądzicie o tym Że nie powinno się spać na prawym boku?
Qziem
Zaciekawiona BB
Ja mam płonną nadzieję, że jednak można, a chociażby jak najdłużej bo inaczej nie wiem jak zasnę (bo albo brzuch albo prawa strona). Mój tato mówi, że nie wolno bo z prawej strony idzie żyła główna, a z lewej aorta i stąd lepiej spać na prawym bo aorta więcej wytrzyma nacisku jak żyła.Co sądzicie o tym Że nie powinno się spać na prawym boku?
Dziewczyny, wywaliło mi dzisiaj brzuch! Lekko bo lekko, ale już go nie wciągnę. A to dopiero 6+4.
Za namową Waszą kupię segregator mamyginekolog. Wybrałam rudą
Ja, Mam Talent i kabanosy pozdrawiamy!
Qziem
Zaciekawiona BB
Ja z moim brakiem czasu i nieogarnianiem życia, dam radę tylko jednego dopilnować! A Twój pomysł z tabelką jest spoko. Tylko nie dyskwalifikujcie mam, które nie dają rady pisać codziennie, proooooszę.Ja zamówię po pon wizycie. Ale kupie też drugi taki jak ma @turkusova bo też fajny[emoji4]będę jechać na dwa hehehe.
reklama
Ja też czasami mam przerwę nawet 3 dniowa w pisaniu takze spokojnie[emoji4] tymbardziej że narazie to są tylko plany[emoji4]Ja z moim brakiem czasu i nieogarnianiem życia, dam radę tylko jednego dopilnować! A Twój pomysł z tabelką jest spoko. Tylko nie dyskwalifikujcie mam, które nie dają rady pisać codziennie, proooooszę.