reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
O rety pękam! Zachciało nam się z młoda domowych frytek. Zjadlysmy chyba z 11 takich konkretnych ziemniaków [emoji23] pękam! Za raz idziemy na spacer z psami to może trochę ułoży

Haha :D musi!! A jak się czujesz? Bo u mnie gdyby nie ból piersi to bym zwariowała i poszła wcześniej do ginekologa [emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz ok [emoji6] wczoraj dwa razy witalam sie wreszcie z wc i tak sie z tego cieszylam jak glupia a dzis nie umialam zjesc obiadu tak mi nie wchodzilo [emoji57] ale za to teraz tosty bede jesc [emoji38] no i mam taka ochote na uszka z gorącym barszczem ale nie da rady [emoji57] ale za to jutro beda pierogi [emoji14]
O rety pękam! Zachciało nam się z młoda domowych frytek. Zjadlysmy chyba z 11 takich konkretnych ziemniaków [emoji23] pękam! Za raz idziemy na spacer z psami to może trochę ułoży
Haha frytki to byla moja milosc z pierwszej ciazy [emoji38] o kazdej porze dnia i nocy potrafilam robic i jeść [emoji38] nawet jak mnie pierwsze skurcze lapaly to ja twardo ze frytki musze zjesc dopiero potem moge jechac do szpitala [emoji38][emoji23]

reklama
Do góry