Grabcia123
Fanka BB :)
Dzięki już lepiej ale od tamtej pory boli nadbrzusze ale da się żyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki już lepiej ale od tamtej pory boli nadbrzusze ale da się żyć
Grabcia cieszę się, ze już w domu. Wiadomo co było przyczyną wymiotów?Dziewczyny, jak myślicie chłopczyk czy dziewczynka? pytam z ciekawości
Gratulacje wielkie [emoji8] trzymamy kciuki!Hej kochane, moze czesc z Was jeszcze mnie pamieta. Z racji ze mialam w Was duze wsparcie przychodze sie pochwalic i prosic o mocne kciuki
SuperHej kochane, moze czesc z Was jeszcze mnie pamieta. Z racji ze mialam w Was duze wsparcie przychodze sie pochwalic i prosic o mocne kciuki
ja nie miałam przyjemności poznać ale gratuluję i zdrówka!Hej kochane, moze czesc z Was jeszcze mnie pamieta. Z racji ze mialam w Was duze wsparcie przychodze sie pochwalic i prosic o mocne kciuki
Piękne te krechy!! Trzymam kciuki z całej mocy!!Hej kochane, moze czesc z Was jeszcze mnie pamieta. Z racji ze mialam w Was duze wsparcie przychodze sie pochwalic i prosic o mocne kciuki
Ja pamiętam!!! Ogromne gratulacje!!!Hej kochane, moze czesc z Was jeszcze mnie pamieta. Z racji ze mialam w Was duze wsparcie przychodze sie pochwalic i prosic o mocne kciuki
My większość mamy po starszym synku aleeee za resztę nie mogę się zebrać...może jak będzie ciepło to coś zaczne myśleć bo narazie chyba jakieś załamanie formydziewczyny co juz macie? od czego zaczynacie kupowanie?
Wspaniale!! Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Hej kochane, moze czesc z Was jeszcze mnie pamieta. Z racji ze mialam w Was duze wsparcie przychodze sie pochwalic i prosic o mocne kciuki