Pysiol
Fanka BB :)
Taaaa mi takie teksty co chwila sprzedaje teściowa (ciąża to nie choroba, nie ty pierwsza nie ostatnia, ja chodziłam do końca itd.) :/ . Choć już jest z tym zdecydowanie spokojniej, chyba mąż zwrócił uwagę . Gdybym pracowała gdziekolwiek indziej pewnie też już bym brała l4 i miała wszystko w poważaniu (zwłaszcza, że lekarz sugerował, że jak co chwila się przeziębiam to może i lepiej żebym w domu siedziała), ale jak się źle czuję mogę pracować z domu, jak czuję się na siłach jadę do firmy i przynajmniej trochę z ludźmi mam kontaktu .
A w jaki sposób można uzyskać dostęp do tego zamkniętego forum ? Pytam bo też pewnych rzeczy nie chcę pisać na forum powszechnie dostępnym (nie tylko dla użytkowników).
Witam wszystkie nowe dziewczyny mam trochę tyłów na tym wątku z powodu drugiego, zamkniętego, który równolegle żyje swoim życiem.
Ja jestem nauczycielem pracującym w dwóch szkołach na łącznie ponad dwa etaty i od połowy stycznia (ferie w kuj-pom ) jestem na zwolnieniu myślę, że to bardzo indywidualna sprawa.
Dziwi mnie brak empatii szczególnie ze strony kobiet. Jedna z szefowych kwestionowała moją potrzebę pójścia na zwolnienie tekstami w stylu "jaaa jeszcze w 8 miesiącu jeździłam po Europie z orkiestrą i koncertowałam". [emoji849][emoji849][emoji849]
A w jaki sposób można uzyskać dostęp do tego zamkniętego forum ? Pytam bo też pewnych rzeczy nie chcę pisać na forum powszechnie dostępnym (nie tylko dla użytkowników).