reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny uwazajcie na siebie. Teraz taka pogoda. Snieg, odwilz, mroz i lodowisko gotowe. U mnie sie dziwia ze ja jeszcze nóg nie polamalam bo w butach na obcasie chodze...
Taka jesteś dobra. Ja kocham szpilki i to bardzo wysokie. Nałogowo kupuje. Ale w ciąży teraz zrezygnowałam. Taka sierota jestem że w zimowych solidnych butach chwiejnie chodze

reklama
A ja myślałam ,że tutaj już nikogo nie ma. Widzę nowe dziewuszki z trzy?! A raczej widziałam,bo przestały się odzywać.

Taka jesteś dobra. Ja kocham szpilki i to bardzo wysokie. Nałogowo kupuje. Ale w ciąży teraz zrezygnowałam. Taka sierota jestem że w zimowych solidnych butach chwiejnie chodze
Ja to taki dziwak jestem w zime na obcasie chodze, wiosna i latem juz duzo mniej bo wtedy wole na plaskim

Dziewczyny które będą mieć drugie dziecko. Nie macie obaw o podział miłości do drugiego dziecka? Ja jestem pełna obaw. Synus ma 4 latka jest cudowny i najkochańszy a ja się boję o to czy to drugie dzieciątko będę umiała tak mocno pokochać

Dziewczyny które będą mieć drugie dziecko. Nie macie obaw o podział miłości do drugiego dziecka? Ja jestem pełna obaw. Synus ma 4 latka jest cudowny i najkochańszy a ja się boję o to czy to drugie dzieciątko będę umiała tak mocno pokochać
Ja bede miec 2 lata różnicy :) mysle ze miłości starczy dla obojga :)

Ja mam w domu 5latka. Mysle ze u mnie nie bedzie problemu, milosci starczy dla obojga [emoji12]
Zresztą drugie dzieciątko jest przez nas dlugo i bardzo wyczekane wiec nie boje sie o to czy bede w stanie je tak samo pokochac bo pokochalam je juz od zobaczenia wyczekanych || na tescie

reklama
Do góry