reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny, my dzisiaj pojechaliśmy na izbę przyjęć, bo poslizgnelam się i upadłam przed domem, wprawdzie na tyłek ale bałam się, ze łożysko zacznie się odklejać albo szyjka się skróci, na szczęście wszystko dobrze, ale zostaje mi teraz siebie obserwować [emoji20] strachu się najadłam i szloch był niesamowity
Jednak teraz jesteśmy narażone na większe niebezpieczeństwo. Dobrze, że jak będziemy już bardziej grube to powinno się robić cieplej i korzystniej.

reklama
Ja potknelam sie o schody i przeleciałam przez nie ...ale udało sie jakos utrzymać równowagę i nie było upadku...alensie wystraszylam...

Dziewczyny, my dzisiaj pojechaliśmy na izbę przyjęć, bo poslizgnelam się i upadłam przed domem, wprawdzie na tyłek ale bałam się, ze łożysko zacznie się odklejać albo szyjka się skróci, na szczęście wszystko dobrze, ale zostaje mi teraz siebie obserwować [emoji20] strachu się najadłam i szloch był niesamowity
Ważne że wszystko jest dobrze i nic złego się nie zadziało ale co się człowiek zestresuje to jego...

Dziewczyny uwazajcie na siebie. Teraz taka pogoda. Snieg, odwilz, mroz i lodowisko gotowe. U mnie sie dziwia ze ja jeszcze nóg nie polamalam bo w butach na obcasie chodze...

reklama
Do góry