reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Tak mam termin na 3 czerwca :). Jak wyjdzie w praniu jeszcze się okaże :).

Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaglądam na forum od paru miesięcy, ale wcześniej nie ciągnęło mnie do udzielania się ;).

Póki co przechodzę wszystko niemal książkowo i bez większych problemów (wiadomo były nudności i wymioty, są spadki energii, ale nie ma dramatów). Doktor dał mi więc zielone światło no wyjazd do spa i póki co żyje tylko tym :D (prawdopodobnie ostatni wyjazd przez dłuższy czas we dwoje ♡).
Hey, witamy wśród Mam czerwcowych:biggrin2:fakt, pewnie później nie szybko bedzie mozna sobie pozwolić na taki wypad;)
Akurat przy niemowlaku spa to idealne miejsce na wypoczynek dla rodzicow :biggrin2:

reklama
Witam się i ja. Od jakiegoś czasu podczytywalam sporadycznie forum a od dziś jestem na zwolnieniu więc chciałam dołączyć. Jestem Kasia 32 l i mogą druga ciąża. Lokator jeszcze nieznany

Dziewczyny, my dzisiaj pojechaliśmy na izbę przyjęć, bo poslizgnelam się i upadłam przed domem, wprawdzie na tyłek ale bałam się, ze łożysko zacznie się odklejać albo szyjka się skróci, na szczęście wszystko dobrze, ale zostaje mi teraz siebie obserwować [emoji20] strachu się najadłam i szloch był niesamowity

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, my dzisiaj pojechaliśmy na izbę przyjęć, bo poslizgnelam się i upadłam przed domem, wprawdzie na tyłek ale bałam się, ze łożysko zacznie się odklejać albo szukaj się skróci, na szczęście wszystko dobrze, ale zostaje mi teraz siebie obserwować :( strachu się najadłam i szloch był niesamowity
Trzymaj sie! Stres byl na pewno ogromny ale najwazniejsze, ze wszystko dobrze!

reklama
Do góry