reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Ela1990 powinnas miec już dostęp do wątku zamkniętego, wejdź na główną stronę forum i w zakładce fora zamknięte powinien być nasz wątek

Ooo to tu są fora zamknięte ?

Nie jestem w stanie przebrnąć przez wątek od początku :D Odnosząc się do ostatnio poruszanych kwestii mogę dodać tylko od siebie, że też co USG (a gin robi mi co miesiąc) mam inny wiek ciąży, inną datę porodu itd. Już sobie tym głowy nie zawracam bo jest to różnica koło 3-4 dni :D.

Nie jestem w stanie przebrnąć przez wątek od początku :D Odnosząc się do ostatnio poruszanych kwestii mogę dodać tylko od siebie, że też co USG (a gin robi mi co miesiąc) mam inny wiek ciąży, inną datę porodu itd. Już sobie tym głowy nie zawracam bo jest to różnica koło 3-4 dni :D.
Witaj, tez jestes czerwcowka ? [emoji6] jesli tak to zapraszamy [emoji6]
Opowiedz cos o sobie [emoji6]

Witaj, tez jestes czerwcowka ? [emoji6] jesli tak to zapraszamy [emoji6]
Opowiedz cos o sobie [emoji6]

Tak mam termin na 3 czerwca :). Jak wyjdzie w praniu jeszcze się okaże :).

Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaglądam na forum od paru miesięcy, ale wcześniej nie ciągnęło mnie do udzielania się ;).

Póki co przechodzę wszystko niemal książkowo i bez większych problemów (wiadomo były nudności i wymioty, są spadki energii, ale nie ma dramatów). Doktor dał mi więc zielone światło no wyjazd do spa i póki co żyje tylko tym :D (prawdopodobnie ostatni wyjazd przez dłuższy czas we dwoje ♡).

Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaglądam na forum od paru miesięcy, ale wcześniej nie ciągnęło mnie do udzielania się ;).

Póki co przechodzę wszystko niemal książkowo i bez większych problemów (wiadomo były nudności i wymioty, są spadki energii, ale nie ma dramatów). Doktor dał mi więc zielone światło no wyjazd do spa i póki co żyje tylko tym :D (prawdopodobnie ostatni wyjazd przez dłuższy czas we dwoje ♡).
Hey, witamy wśród Mam czerwcowych:biggrin2:fakt, pewnie później nie szybko bedzie mozna sobie pozwolić na taki wypad;)

Super, bardzo fajny pomysł z tym
Spa. A gdzie jedziecie konkretnie?

reklama

Ja też mam ok 5 dni różnicy póki co. Nie rozmyślam o tym jakoś bardzo

Do góry