reklama
Ela1990
Fanka BB :)
Nie jest za późno, zaraz wyśle twój login do administracji, może do wieczora dostaniesz dostęp
Dzięki Dziewczyny!@Ela1990 powinnas miec już dostęp do wątku zamkniętego, wejdź na główną stronę forum i w zakładce fora zamknięte powinien być nasz wątek
[emoji8][emoji8]
Jak sie okazuje ja też miesiąc do połówkowych do ostatecznego potwierdzeniaBędę trzymać kciuki za chłopczyka Ja czekam do połówkowych żeby sprawdzić czy u mojego bombelka nic nie wyrosło
Pysiol
@Ela1990 powinnas miec już dostęp do wątku zamkniętego, wejdź na główną stronę forum i w zakładce fora zamknięte powinien być nasz wątek
Ooo to tu są fora zamknięte ?
Nie jestem w stanie przebrnąć przez wątek od początku Odnosząc się do ostatnio poruszanych kwestii mogę dodać tylko od siebie, że też co USG (a gin robi mi co miesiąc) mam inny wiek ciąży, inną datę porodu itd. Już sobie tym głowy nie zawracam bo jest to różnica koło 3-4 dni .
Kaamilaaa
Witaj, tez jestes czerwcowka ? [emoji6] jesli tak to zapraszamy [emoji6]Ooo to tu są fora zamknięte ?
Nie jestem w stanie przebrnąć przez wątek od początku Odnosząc się do ostatnio poruszanych kwestii mogę dodać tylko od siebie, że też co USG (a gin robi mi co miesiąc) mam inny wiek ciąży, inną datę porodu itd. Już sobie tym głowy nie zawracam bo jest to różnica koło 3-4 dni .
Opowiedz cos o sobie [emoji6]
Pysiol
Witaj, tez jestes czerwcowka ? [emoji6] jesli tak to zapraszamy [emoji6]
Opowiedz cos o sobie [emoji6]
Tak mam termin na 3 czerwca . Jak wyjdzie w praniu jeszcze się okaże .
Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaglądam na forum od paru miesięcy, ale wcześniej nie ciągnęło mnie do udzielania się .
Póki co przechodzę wszystko niemal książkowo i bez większych problemów (wiadomo były nudności i wymioty, są spadki energii, ale nie ma dramatów). Doktor dał mi więc zielone światło no wyjazd do spa i póki co żyje tylko tym (prawdopodobnie ostatni wyjazd przez dłuższy czas we dwoje ♡).
rena86
Hey, witamy wśród Mam czerwcowychfakt, pewnie później nie szybko bedzie mozna sobie pozwolić na taki wypadTak mam termin na 3 czerwca . Jak wyjdzie w praniu jeszcze się okaże .
Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaglądam na forum od paru miesięcy, ale wcześniej nie ciągnęło mnie do udzielania się .
Póki co przechodzę wszystko niemal książkowo i bez większych problemów (wiadomo były nudności i wymioty, są spadki energii, ale nie ma dramatów). Doktor dał mi więc zielone światło no wyjazd do spa i póki co żyje tylko tym (prawdopodobnie ostatni wyjazd przez dłuższy czas we dwoje ♡).
Oliwia088
Tak mam termin na 3 czerwca . Jak wyjdzie w praniu jeszcze się okaże .
Super, bardzo fajny pomysł z tym
Spa. A gdzie jedziecie konkretnie?
reklama
ulau
Ja też mam ok 5 dni różnicy póki co. Nie rozmyślam o tym jakoś bardzoOoo to tu są fora zamknięte ?