Oliwia088
Fanka BB :)
Ja miałam połówkowe dzisiaj na szczęście wszystko przebiega prawidłowo, w 19+4 wazy 304g
Gratulacje, dobrze czytać dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam połówkowe dzisiaj na szczęście wszystko przebiega prawidłowo, w 19+4 wazy 304g
Myślę, że w przeciągu kilku dni i Ty dostaniesz dostęp
Ooo, to może będziesz mieć prezent na urodziny )
Też mam takie przeczucia odnosnie mojej córki ) Myślę, że jednak bedzie to maj.Sama jestem ciekawa ale coś czuję,że szybciej wyskoczy
Mam Szymona z 29.06Cześć Dziewczyny
mialam okazję przywitać się tylko w wątku "poznajmy się". Mam 35 lat, to moja pierwsza ciąża i termin na 28 czerwca. Liczyłam na chłopaka - Szymona, ale wszystko wskazuje na to, ze na świecie przywitamy córeczkę. Czy przyjmujecie do grupy zamkniętej także nowicjuszy? tutaj faktycznie zrobilo się bardzo cicho.
Witaj!Dziękuję Wam bardzo za miłe powitanie na pewno będę sie odzywać bo dobrze znaleźć sie w gronie kobiet, które mają podobne doświadczenia i priorytety w rozmowie Dla mnie tym bardziej przy pierwszej ciąży to bardzo pomocne i chłonę wszystko
Kotlecik ze szpinakiem i fetą.A ja tak wyskoczę nie na temat. Co macie dzisiaj na obiad?
Gratulacje!Ja miałam połówkowe dzisiaj na szczęście wszystko przebiega prawidłowo, w 19+4 wazy 304g
Właśnie czekam na badanie i przekonam się czy coś wyroslo między nóżkami i jest szansa na Szymona [emoji3] moj brat ma trzy córy - przydałaby sie jakaś równowaga!Mam Szymona z 29.06
Nie mogę narzekać, bez wymiotów, jedynie zmęczenie (już teraz znacznie mniejsze) i przeklęte zaparcia..Witaj!
Jest interesująco na wątku zamkniętym,dużo się dzieje. A jak samopoczucie?!
Ja mialam w 19 + 1 [emoji5]Super, gratuluję! Dość wcześnie miałaś to połówkowe