Będziemy trzymać kciuki żeby wszystko okazało się być w porządku, czeka cię stresujący czas teraz....W środę będę mieć,wstępny wynik do 5 dni
reklama
ulau
Fanka BB :)
Będzie dobrze. Musi!Przy takim ryzyku lekarz mówi że amnio najpewniejsze ,czytałam dużo na ten temat i powikłania zdarzają się niezwykle rzadko ,głównie wtedy jeśli z dzieckiem jest coś nie tak lub lekarz partacz ,ja robię w Tychach u Zielińskiego ,dziewczyny z wątku o amnio mówią że jestem w dobrych rękach i tego się trzymam
Emkowa
W domu mam 9letnią panneWitam [emoji173] super ze jestes [emoji123] gratulacje córeczki (juz pewne ze dziewczynka ?? U mnie na prenatalnym dziewczynka a dwa tyg pozniej juz chlopiec [emoji23][emoji23]) w domku kto czeka na siostrzyczke ???
Dziewczynka potwierdzona na dzisiejszej wizycie
Mam nadzieje że mimo mojego łożyska na przedniej ścianie wkrótce te ruchy poczujeJa zaczęłam czuć przy 16 i 5 jak się nie mylę wie może lada chwila i u Ciebie
W środę będę mieć,wstępny wynik do 5 dni
Trzymak kciuki
ulau
Też mam na przedniej. zresztą już teraz bliżej żeby poczuć niż dalej.W domu mam 9letnią panne
Dziewczynka potwierdzona na dzisiejszej wizycie
Mam nadzieje że mimo mojego łożyska na przedniej ścianie wkrótce te ruchy poczuje
Trzymak kciuki [emoji110]
Darina87
Witaj!!! [emoji16]Czesc dziewczyny.
Udzielalam sie jakis czas temu ale pozniej z racji mojego strachu o ciążę, pozniej szpital, znowu wieczne obawy....za kazdym razem po wizycie mowilam sobie że powrócę na wątek no ale jakos tak sie nie udawalo. Kilka razy zajrzalam ale ilosc stron do nadrobienia mnie przerazila.
Teraz i tak nie nadrobie wiec bede czytac na bieżąco i sie udzielac [emoji5]
Jestem po wizycie. Dzidzia a wlasciwie to moja panna waży juz 168g.
Przypomne może ze TP mam na 23.06 wg OM czyli dzisian 16+1
Ruchów nie czuje mimo ze to moja kolejna ciąża.
Więc witam ponownie
Dziewczynka u nas królują jak narazie!
A teraz jak. Samopoczucie?!
Emkowa
reklama