Ja już też więcej papp'y bym nie robilaPappa to według mnie statystyka i dlatego ja zrobiłam tylko usg. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
reklama
Darina87
Fanka BB :)
Trzymam. Kciuki za Ciebie i Babelka!U mnie już widać i to bardzo ktos pytał wyżej czemu od razu amnio jakie ryzyko ,podstawowe zd było 1:57 po USG 1:77 a po wynikach krwi 1:11
Nie zamartwiaj się na zapas.
Darina87
Zgadzam się dla mnie to też statystyka, która tyle nerwów przysparza.Pappa to według mnie statystyka i dlatego ja zrobiłam tylko usg. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Darina87
Daj znać, będziemy czekać i mocno zaciskac kciuki.!!!Dziękuję ,dam znać jak poszło
Kasiulek 77
Tak wiem dziewczyny ze to tylko liczby i wiek zrobił swoje ,ale te z krwi mnie mocno zaniepokoiły ,gdyby to było chociaż 1:100 a tu 1:11 ,tak czy siak wierze że będzie dobrze i tego się trzymam na 80% u mnie kolejną córa
0202oliwcia
Najwazniejsze ze wierzysz [emoji123] musi byc dobrzeTak wiem dziewczyny ze to tylko liczby i wiek zrobił swoje ,ale te z krwi mnie mocno zaniepokoiły ,gdyby to było chociaż 1:100 a tu 1:11 ,tak czy siak wierze że będzie dobrze i tego się trzymam na 80% u mnie kolejną córa
A kiedy masz amnio czy już miałaś?Tak wiem dziewczyny ze to tylko liczby i wiek zrobił swoje ,ale te z krwi mnie mocno zaniepokoiły ,gdyby to było chociaż 1:100 a tu 1:11 ,tak czy siak wierze że będzie dobrze i tego się trzymam na 80% u mnie kolejną córa
angie.
Ale jeszcze przed amnio mozesz zrobic sanco?Tak wiem dziewczyny ze to tylko liczby i wiek zrobił swoje ,ale te z krwi mnie mocno zaniepokoiły ,gdyby to było chociaż 1:100 a tu 1:11 ,tak czy siak wierze że będzie dobrze i tego się trzymam na 80% u mnie kolejną córa
reklama
Ilma
Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze.Cześć dziewczyny ,ja z tych nie udzielających póki co ,nieraz chciałam odpisać ale ciągle coś ,brak weny ,jestem po dwóch stratach i bardzo się balam że będzie powtórka ,co tydzień biegałam do gin sprawdzać czy serduszko bije ,ciągły strach ,bałam się pochwalić nawet najbliższą rodziną dowiedziała się nie dawno ,zresztą już nie dało się ukryć myślałam że po prenatalnych odetchne a tu lipa ,test papa mi dołożył ,w środę mam amnio ,mam nadzieję że wyniki będą dobre i w końcu będę mogła się cieszyć ta ciąża ,więcej udzielać ,wybierać wózki z wami
Super, gratulacje synka. Mam nadzieję, że u mnie też w końcu potwierdzi gin chłopaka [emoji16]@Agatki ja wczoraj pisałam priv i nie mam nadal dostępu
U nas po wizycie synuś potwierdzony [emoji173] 200g szczęścia [emoji173]