reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
U mnie już widać i to bardzo ;)ktos pytał wyżej czemu od razu amnio jakie ryzyko ,podstawowe zd było 1:57 po USG 1:77 a po wynikach krwi 1:11
Ryzyko duże, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jaki dzidziuś miał NT i czy kość nostowa była widoczna? Kiedy będziesz mieć wyniki amnio?

@ulau odkryłam co było ich przyczyną...:oops: zaparcia.. muszę mocno trzymać „michę”... nie mogę jeść nic tłustego ani ciężkiego. Od tygodnia pilnuje dietę i bóle przeszły. Wczoraj zjadłam ociupinkę sałatki jarzynowej od tesciowej i od nowa miałam ale znacznie mniejsze i szybciej przeszły...a u Ciebie?

Ryzyko duże, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jaki dzidziuś miał NT i czy kość nostowa była widoczna? Kiedy będziesz mieć wyniki amnio?
Nt 2,3 kość nosowa widoczna , wszystko inne w USG prawidłowe ,myślałam że po krwi wyniki będą w miarę ,może nie jakies rewelacyjne no ale nie spodziewalam się że aż tak źle wyjdzie zdlatego wolę teraz zrobić i za tydzień mam nadzieję odetchnąć ,biorę fisha czyli taki przyspieszony wstępny wynik do 5 dni ,pełne wyniki po ok 4 tygodniach

Nt 2,3 kość nosowa widoczna , wszystko inne w USG prawidłowe ,myślałam że po krwi wyniki będą w miarę ,może nie jakies rewelacyjne no ale nie spodziewalam się że aż tak źle wyjdzie zdlatego wolę teraz zrobić i za tydzień mam nadzieję odetchnąć ,biorę fisha czyli taki przyspieszony wstępny wynik do 5 dni ,pełne wyniki po ok 4 tygodniach
Pappa to według mnie statystyka i dlatego ja zrobiłam tylko usg. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

reklama
@Agatki ja wczoraj pisałam priv i nie mam nadal dostępu ;)

U nas po wizycie synuś potwierdzony [emoji173] 200g szczęścia [emoji173]
Super gratulacje [emoji173]
Kciukam zeby wynik byl dobry czekamy na wiesci no i trzymamy mega mocno kciuki [emoji123]
Pappa to według mnie statystyka i dlatego ja zrobiłam tylko usg. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja tez teraz pappa nie robilam ..

Do góry