reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
U mnie już widać i to bardzo ;)ktos pytał wyżej czemu od razu amnio jakie ryzyko ,podstawowe zd było 1:57 po USG 1:77 a po wynikach krwi 1:11
Ryzyko duże, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jaki dzidziuś miał NT i czy kość nostowa była widoczna? Kiedy będziesz mieć wyniki amnio?

@ulau odkryłam co było ich przyczyną...:oops: zaparcia.. muszę mocno trzymać „michę”... nie mogę jeść nic tłustego ani ciężkiego. Od tygodnia pilnuje dietę i bóle przeszły. Wczoraj zjadłam ociupinkę sałatki jarzynowej od tesciowej i od nowa miałam ale znacznie mniejsze i szybciej przeszły...a u Ciebie?

Ryzyko duże, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jaki dzidziuś miał NT i czy kość nostowa była widoczna? Kiedy będziesz mieć wyniki amnio?
Nt 2,3 kość nosowa widoczna , wszystko inne w USG prawidłowe ,myślałam że po krwi wyniki będą w miarę ,może nie jakies rewelacyjne no ale nie spodziewalam się że aż tak źle wyjdzie zdlatego wolę teraz zrobić i za tydzień mam nadzieję odetchnąć ,biorę fisha czyli taki przyspieszony wstępny wynik do 5 dni ,pełne wyniki po ok 4 tygodniach

Nt 2,3 kość nosowa widoczna , wszystko inne w USG prawidłowe ,myślałam że po krwi wyniki będą w miarę ,może nie jakies rewelacyjne no ale nie spodziewalam się że aż tak źle wyjdzie zdlatego wolę teraz zrobić i za tydzień mam nadzieję odetchnąć ,biorę fisha czyli taki przyspieszony wstępny wynik do 5 dni ,pełne wyniki po ok 4 tygodniach
Pappa to według mnie statystyka i dlatego ja zrobiłam tylko usg. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

reklama
@Agatki ja wczoraj pisałam priv i nie mam nadal dostępu ;)

U nas po wizycie synuś potwierdzony [emoji173] 200g szczęścia [emoji173]
Super gratulacje [emoji173]
Kciukam zeby wynik byl dobry czekamy na wiesci no i trzymamy mega mocno kciuki [emoji123]
Pappa to według mnie statystyka i dlatego ja zrobiłam tylko usg. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ja tez teraz pappa nie robilam ..

Do góry