Trzymam kciuki żeby wszystko było DobrzeU mnie już widać i to bardzo ktos pytał wyżej czemu od razu amnio jakie ryzyko ,podstawowe zd było 1:57 po USG 1:77 a po wynikach krwi 1:11
reklama
MK5
Fanka BB :)
Ryzyko duże, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jaki dzidziuś miał NT i czy kość nostowa była widoczna? Kiedy będziesz mieć wyniki amnio?U mnie już widać i to bardzo ktos pytał wyżej czemu od razu amnio jakie ryzyko ,podstawowe zd było 1:57 po USG 1:77 a po wynikach krwi 1:11
Twój login był zgłoszony, napisz osobiście do aniaslu może dlaczego Ci nie działa@Agatki ja wczoraj pisałam priv i nie mam nadal dostępu
U nas po wizycie synuś potwierdzony [emoji173] 200g szczęścia [emoji173]
olaa90
@ulau odkryłam co było ich przyczyną... zaparcia.. muszę mocno trzymać „michę”... nie mogę jeść nic tłustego ani ciężkiego. Od tygodnia pilnuje dietę i bóle przeszły. Wczoraj zjadłam ociupinkę sałatki jarzynowej od tesciowej i od nowa miałam ale znacznie mniejsze i szybciej przeszły...a u Ciebie?
Kasiulek 77
Nt 2,3 kość nosowa widoczna , wszystko inne w USG prawidłowe ,myślałam że po krwi wyniki będą w miarę ,może nie jakies rewelacyjne no ale nie spodziewalam się że aż tak źle wyjdzie zdlatego wolę teraz zrobić i za tydzień mam nadzieję odetchnąć ,biorę fisha czyli taki przyspieszony wstępny wynik do 5 dni ,pełne wyniki po ok 4 tygodniachRyzyko duże, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jaki dzidziuś miał NT i czy kość nostowa była widoczna? Kiedy będziesz mieć wyniki amnio?
Kasiulek 77
Dziękuję ,dam znać jak poszłoTrzymam kciuki żeby wszystko było Dobrze
MK5
Pappa to według mnie statystyka i dlatego ja zrobiłam tylko usg. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Nt 2,3 kość nosowa widoczna , wszystko inne w USG prawidłowe ,myślałam że po krwi wyniki będą w miarę ,może nie jakies rewelacyjne no ale nie spodziewalam się że aż tak źle wyjdzie zdlatego wolę teraz zrobić i za tydzień mam nadzieję odetchnąć ,biorę fisha czyli taki przyspieszony wstępny wynik do 5 dni ,pełne wyniki po ok 4 tygodniach
reklama
0202oliwcia
Super gratulacje [emoji173]@Agatki ja wczoraj pisałam priv i nie mam nadal dostępu
U nas po wizycie synuś potwierdzony [emoji173] 200g szczęścia [emoji173]
Kciukam zeby wynik byl dobry czekamy na wiesci no i trzymamy mega mocno kciuki [emoji123]Nt 2,3 kość nosowa widoczna , wszystko inne w USG prawidłowe ,myślałam że po krwi wyniki będą w miarę ,może nie jakies rewelacyjne no ale nie spodziewalam się że aż tak źle wyjdzie zdlatego wolę teraz zrobić i za tydzień mam nadzieję odetchnąć ,biorę fisha czyli taki przyspieszony wstępny wynik do 5 dni ,pełne wyniki po ok 4 tygodniach
Ja tez teraz pappa nie robilam ..Pappa to według mnie statystyka i dlatego ja zrobiłam tylko usg. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.