reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Teraz uwaga, aniaslu nie dodała jeszcze jakiejś dziewczyny której loginu w bazie nie znalazła, podobna sytuacja do Ilmy, jeśli są tu jeszcze jakieś osoby które podały login mi w wiadomości a mimo to wątku zamkniętego nie widzą to piszcie na pw, tak samo jeśli są tutaj jeszcze nieujawnione mamy, to też loginy na pw wysyłać

reklama
To nie panika, to frustracja. Jesli chcesz sie przekonac, jak to jest, to mozemy sie wymienic nickami. Ja Ci na privie dam haslo do mojego, Ty mi do swojego. Potem pozmieniamy sobie hasla i tak Ty zostaniesz tylko w grupie "wyrzutkow" jako aronia12 a ja bede brylowac tu i tam jako Kaamilaaa. Oczywiscie bez podszywow. Powiemy dziewczynom, ze sie zamienilysmy. Po jakims blizej nieokreslonym czasie (tak, zeby Ci sie dluzylo i zebys nie wiedziala, na ile czekania sie nastawiac :-p) znow sie wymieniemy nickami i pozmieniamy sobie hasla. Co Ty powiesz na taki plan? :biggrin2:

Tymczasem minely juz 24 godziny odkad widze to:
Zobacz załącznik 930595
Moglybysmy tak zrobić [emoji12] ja czasami tez nie mam zupełnie dostepu do forum ale potem przyjemniej fajnie sie czyta wieksza ilosc na raz [emoji12]
Agatki juz napisala zebyscie sprawdzily i powinno działać [emoji6]

reklama
Widzialam Twoja zdobycz. Rzeczywisie Ci sie udalo. Ja wynaszam rzeczy z ciazy z pierworodnym ale niestety teraz robia sie 5 miesiecy wczesniej przyciasne, niz wtedy :zawstydzona/y:
Nowe forum poki co "obwachuje" ale jakos sie krepuje tam cos napisac. Tyle czekalam a teraz mi sie nie spieszy :rofl2:

Do góry