Pamiętamy nie poddawajcie się, będziemy trzymać za was kciukiHej kochane , nie wiem czy któraś z Was jeszcze mnie pamięta [emoji848] , podczytuje Was czasem i patrzę jak ten czas leci ... U nas jakoś życie wraca do normy , czekamy na badania i postanowiliśmy że się nie poddamy tak łatwo . Buziaki dla Was, wyglądacie cudownie [emoji8]
reklama
aronia12
Fanka BB :)
Ogladalam Twoje zdjecia na zamknietym i jak tak nas porownam, to ja chyba wygladam jak Ty w 9mcJa to samo. Ostatnio jak porownalam swoje brzuchy to bylam w szoku. Mam taki jak w pierwszej ciazy w 7 miesiącu
Bez przesady! Ja juz sie zgiac nie dawalam rady na koniec ubieranie butow to byla meczarnia w balerinach chodziłam nawet jak deszcz padal i bylo zimnoOgladalam Twoje zdjecia na zamknietym i jak tak nas porownam, to ja chyba wygladam jak Ty w 9mc
Dawaj ja w tej ciąży mysle ze bede miala wiekszy brzuch niz w pierwszej o ile to w ogóle możliweNie podpuszczaj mnie, bo jak sie zbiore, jak znajde moja fotke z ktg na pare godzin przed porodem... to sie przestraszysz
aronia12
Nieee, teraz jestes nastawiona. Odczekam troche i wezme Cie z zaskoczenia. Najlepiej przed snem, zeby Ci sie przysnil (A tak na serio to najpierw chce. zeby mi maz pomogl z opatrunkiem, bo mnie swedzi jak nie wiem co i nie moge sie przez to skupic)Dawaj ja w tej ciąży mysle ze bede miala wiekszy brzuch niz w pierwszej o ile to w ogóle możliwe
aronia12
Zdjecie przygotowalam do wstawienia. Teraz mi tylko napisz o ktorej idziesz spac, to wstawie na krotko przedDawaj ja w tej ciąży mysle ze bede miala wiekszy brzuch niz w pierwszej o ile to w ogóle możliwe
reklama
Wrzucaj jestem gotowa!Zdjecie przygotowalam do wstawienia. Teraz mi tylko napisz o ktorej idziesz spac, to wstawie na krotko przed