reklama
Ilma
Fanka BB :)
Dziewczyny po ćwiczeniach i sprzątaniu padam na twarz, czy wy też tak się męczycie szybko w ciąży?
Co tam zrobiłyscie na obiadek? Bo unie mąż spełnia zachcianki i mam ziemniaka pieczonego z pieca w skórce do tego śledzik sałatka w jogurcie greckim z grzybkiem marynowanym i z jabłkiem [emoji39]
Co tam zrobiłyscie na obiadek? Bo unie mąż spełnia zachcianki i mam ziemniaka pieczonego z pieca w skórce do tego śledzik sałatka w jogurcie greckim z grzybkiem marynowanym i z jabłkiem [emoji39]
Ilma
Kochana działa [emoji2] jupi!!! FDostałam wiadomość od aniaslu że wasze loginy są już dodane do listy
Dziękuję!
0202oliwcia
Moje ostatnie wygrane ... I czekam jeszcze na 3 paczuszkiA ja zawsze myślałam,ze te konkursy to lipa. Nie znam nikogo kto coś w konkursie wygrał. Serio. [emoji846]
angie.
I mnie ryz smazony z kurczakiem pomodorami kukurydza i pomodorami [emoji3]Dziewczyny po ćwiczeniach i sprzątaniu padam na twarz, czy wy też tak się męczycie szybko w ciąży?
rena86
Trzymaj sięTak mam już wysypkę i inne objawy..na te cholerne wyniki do 12 dni roboczych się czeka boje się że całe to szczęście Zaraz zniknie czemu nie ma na to lekarstwa...
Darina87
O jeziu!!!Moje ostatnie wygrane ... I czekam jeszcze na 3 paczuszki Zobacz załącznik 930603Zobacz załącznik 930604Zobacz załącznik 930605
Ale czar, zajebiste te rzeczy. To teraz się podziel wiedzą jak wygrywać i jakie to konkursy, co trzeba zrobić?! [emoji16]
rena86
To musisz zdardzic nam patent na konkursy,ja nigdy w to sie nie bawilam jakos przekonania nie mialam ze uda sie cos wygrać, ale widac po Twoich trofeach ze to jednak możliweMoje ostatnie wygrane ... I czekam jeszcze na 3 paczuszki Zobacz załącznik 930603Zobacz załącznik 930604Zobacz załącznik 930605
reklama