Z allegro duże zestawy zwykle są z ciucholandów, więc na dobrą sprawę to można samemu pójść i poszperać, pewnie wyjdzie jeszcze taniej [emoji16]Poszukaj używanych w duzych zestawach. Faktycznie takie pojedyncze ciuchy wychodza uzywane drogo. W paczkach mozna trafić po np 3 zl za sztuke a ciuchy fajne nawet markowe
reklama
Nie mam porownania jak wygla bez adapterow a jak z adapterami, ale jedynym mimusem tej gondoli jest to, ze jest dosc małaAaa to mi umknelo z czystym sumieniem polecam tylko u mnie przydaly sie adaptery zeby wozek byl troche wyzszy bo bez to jakos tak do kolana mialam i mnie wkurzal
Moj synek na zdjęciu ma 4 miesiace a wozek juz bardzo ciasny. No ale on byl wielkoludek wjec licze ze dla corci starczy na dluzej
U nas mamuski na stronach na fb sprzedaja wiec to sa ich domoweZ allegro duże zestawy zwykle są z ciucholandów, więc na dobrą sprawę to można samemu pójść i poszperać, pewnie wyjdzie jeszcze taniej [emoji16]
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
A Mialas go przepisany ze wzg. na bole w podbrzuszu czy krwawienia? Mi lekarz kazal nospe brac na bole i jak wychodzilam ze szpitala to dostalam zalecenie zeby ja brac w razie potrzeby ale mój doktor w grudniu powiedzial ze zeby nospe nie traktowac jak apap tylko ze jesli zaczyna mnie bolec brzuch to brac no spe 2-3 razy po 1 przez 3 dni i dopiero przestac. Zdziwilam sie na takie zalecenia ale tak zrobilam i jak narazie mocno brzuch mnie nie bolal, a jak pobolewa tak jak dzis to staram sie nie brac lekow.
Dostałam ze względu na odklejenie łożyska w poprzedniej ciąży w 24tyg i stratę maluszka. Brałam od samego początku ale właśnie po 16tyg kazali odstawić jak się opakowanie skonczy... chyba napisze dziś do mojego giną dla świetego spokoju
rena86
To jeśli Masz możliwość skonsultować to pewnie, zawsze to powie co robic i uspokoiDostałam ze względu na odklejenie łożyska w poprzedniej ciąży w 24tyg i stratę maluszka. Brałam od samego początku ale właśnie po 16tyg kazali odstawić jak się opakowanie skonczy... chyba napisze dziś do mojego giną dla świetego spokoju
Nati88
Ja zawsze chętnie odpowiem [emoji3]Niby tak, ale nikt nie pyta tylko ja.
Wszyscy wszystko wiedzą. [emoji848][emoji851]
Ilma
Przez to że nie mam dostępu do forum zamkniętego zrobiłam mnóstwo rzeczy dzisiaj, zakupy na targu ogarnięte, rosół na wołowoince pyrka, wypiłam koktajl z jarmuzem i zaraz zabieram się za ćwiczenia, potem odkurzanie, a wieczorem robię galaretki z kurczakiem [emoji2]
Darina87
A z laktatorami to już wogole kosmos jakiś. Ręczne, elektryczne, a jak nie będzie potrzeby. Z tym to chyba poczekać trzeba.
No tak laktatora uzuwanego tez nie kupie, wanienka to maly koszt bo cos ok 20zl
A te lozeczko chicco ciezko znalezc jeszcze używane tez za nimi sie rozgladam
rena86
Koktajl z jarmuzem? Poprosze przepis!czyli jednak forum uzależniaPrzez to że nie mam dostępu do forum zamkniętego zrobiłam mnóstwo rzeczy dzisiaj, zakupy na targu ogarnięte, rosół na wołowoince pyrka, wypiłam koktajl z jarmuzem i zaraz zabieram się za ćwiczenia, potem odkurzanie, a wieczorem robię galaretki z kurczakiem [emoji2]
reklama
Ja kupilam po porodzie ale w sumie chyba nie byl ki potrzebny bo lepiej sciagalam w razie w recznie. Teraz się nie bede spieszyc z kupowaniem. To w razie potrzeby na szybko maz Ci kupi to tak z mojego doświadczeniaA z laktatorami to już wogole kosmos jakiś. Ręczne, elektryczne, a jak nie będzie potrzeby. Z tym to chyba poczekać trzeba.