Ja miałam w środę odstawić luteine Ale od dziś rana lekko plamie na brązowo i zwiekszylam dawkę .....więc tak prędko nie odstawieJa brałam doustnie duphaston 2x1 odstawiłam w poniedziałek a od czwartku mam bóle w podbrzuszu
reklama
Ilma
Fanka BB :)
Ja podobnie wózek używany kupię, łóżeczko pewnie też bo chce chico baby hug, a one są drogie, monitor oddechu i nianie też można używana dostać bo to są drogie rzeczy . Ciuszki w większości pewnie w h&m, bo tam są niedrogie wielopaki, nowa wanienkę, laktator itd.Ja tez zamierzam kupic używany wózek, lozeczko, jakieś drozsze zabawki czy ubranka dla takiego maluszka. Jeżeli ktos ma ochotę miec absolutnie wszystko nowe to tez nie krytykuje w żaden sposób, każdego to sprawa [emoji4] tym bardziej ze mieszkam w dużym mieście i takich rzeczy używanych do wyboru do koloru [emoji39]
Edit: ubranka nowe oczywiście tez, to sama przyjemność kupowac [emoji7]
Darina87
Niby tak, ale nikt nie pyta tylko ja.Wiesz każdy region ma swoje określenia i gware [emoji16]
Wszyscy wszystko wiedzą. [emoji848][emoji851]
No tak laktatora uzuwanego tez nie kupie, wanienka to maly koszt bo cos ok 20zlJa podobnie wózek używany kupię, łóżeczko pewnie też bo chce chico baby hug, a one są drogie, monitor oddechu i nianie też można używana dostać bo to są drogie rzeczy . Ciuszki w większości pewnie w h&m, bo tam są niedrogie wielopaki, nowa wanienkę, laktator itd.
A te lozeczko chicco ciezko znalezc jeszcze używane tez za nimi sie rozgladam
Oczywiście zdarzają się oferty, gdzie ktoś za używaną firmową rzecz życzy sobie pełną kwotę. Ale przeglądając np. wózki, zauważyłam, że za takie nazwijmy to lepsze, ludzie chcą zazwyczaj połowę kwoty. Ale to tak jak pisałam, mieszkam w większym mieście i tu ofert jest do przeglądania na kilka godzin.Ja sama już nie wiem. Używane można trafić super, ale wtedy cena jak za nowe prawie. A można też kupić szajs i wywalić kasę, już się sparzylam na takich zakupach. Z jednej strony skąd tyle kasy brać, a z drugiej dziecku żałować.
Żadna z nas nie chce dziecku żałować, po prostu niektóre z nas podchodzą do sprawy praktycznie
Ja tam gdzie zamierzam oszczędzić, czyli na wózku, łóżeczku, foteliku, wydam to na rzeczy, z którymi mały będzie miał bezpośredni kontakt: butelki, smoczki, zabawki, które jak wiadomo dziecko na początku wszystkie kładzie do buźki, kosmetyki
W polsce sa ciezko dostepne malo sklepów je sprzedaje. Mi siostra w uk kupila ale uzywany
Ja mieszkam w Irlandii cena używanych od 150€ do nawet 600€ a nowe od 600€ . Narazie przegladam oferty, mysle ze marzec/kwiecień już coś kupie[/QUOTE]
Ostatnia edycja:
Fotelik polecam jednak nowy i dobry. Chyba, ze masz po kims sprawdzony i masz 1000% pewnosci ze bezwypadkowyOczywiście zdarzają się oferty, gdzie ktoś za używaną firmową rzecz życzy sobie pełną kwotę. Ale przeglądając np. wózki, zauważyłam, że za takie nazwijmy to lepsze, ludzie chcą zazwyczaj połowę kwoty. Ale to tak jak pisałam, mieszkam w większym mieście i tu ofert jest do przeglądania na kilka godzin.
Żadna z nas nie chce dziecku żałować, po prostu niektóre z nas podchodzą do sprawy praktycznie
Ja tam gdzie zamierzam oszczędzić, czyli na wózku, łóżeczku, foteliku, wydam to na rzeczy, z którymi mały będzie miał bezpośredni kontakt: butelki, smoczki, zabawki, które jak wiadomo dziecko na początku wszystkie kładzie do buźki, kosmetyki
0202oliwcia
U nas sytuacja wyglada tak ze jesli bedzie dziewczynka to mamy wszystko jedynie musz dokupic wanienke ze stojakirm bo swojej sie juz pozbylam .... A jesli chlopiec to szczerze nie bede miala go w co ubrac [emoji18][emoji23] wozek mam ale tez nie wiem czy go zostawie bo jesli zdecyduje aie na wozek rok po roku to tego musze opchnac ....
Jesli chodzi o sprzety typu laktator butelki itp to ja mam tego troche zapasu [emoji23][emoji23] jestem konkursomaniaczka i sporo wygralam [emoji7][emoji173]
Jesli chodzi o sprzety typu laktator butelki itp to ja mam tego troche zapasu [emoji23][emoji23] jestem konkursomaniaczka i sporo wygralam [emoji7][emoji173]
reklama
Darina87
Najgorzej jak z tych używanych nic się nie podoba. Niby wybór jest, ale żeby kupić to nie. Zaglądam, oglądam od czasu do czasu i ja chyba jestem nie zdecydowana poprostu. Jeszcze nie czas na zakupy dla mnie być może.
Oczywiście zdarzają się oferty, gdzie ktoś za używaną firmową rzecz życzy sobie pełną kwotę. Ale przeglądając np. wózki, zauważyłam, że za takie nazwijmy to lepsze, ludzie chcą zazwyczaj połowę kwoty. Ale to tak jak pisałam, mieszkam w większym mieście i tu ofert jest do przeglądania na kilka godzin.