Ja też nie widzę żadnego zamkniętego forumTrzeba czekać
reklama
aronia12
Fanka BB :)
Zaczynam popadac w pesymizm w kwestii forum. Ech, moglyby dziewczyny zaczekac z przenosinami do nastepnego tygodnia, kiedy skonczy sie sezon urlopowyJa też nie widzę żadnego zamkniętego forum
Mi się te wózki podobająJa mam po synku icandy peach bardzo go lubie i teraz tez dla coreczki bedzie nam służyć
Pati111
Zaczynam popadac w pesymizm w kwestii forum. Ech, moglyby dziewczyny zaczekac z przenosinami do nastepnego tygodnia, kiedy skonczy sie sezon urlopowy
Spokojnie wszystkie które piszą tan zaglądają nadal tutaj
Twój login dostałam dopiero wczoraj tak samo jak aroni, Berry i kilku innych dziewczyn, dlatego jeszcze nie widzisz wątku, bo aniaslu wam jeszcze dostępu nie włączyła, podejrzewam że do wieczora będziecie już miały. Wyjątkiem jest Ilma bo ona wysłała wcześniej login ale aniaslu go w bazie nie potrafi znaleźć nie wiedzieć dlaczego.Ja też nie widzę żadnego zamkniętego forum
Ogólnie już sporo czasu wcześniej była mowa o zamknięciu wątku i tak defacto na życzenie dziewczyn już ten wątek jest, dałam wszystkim dobre 3/4 dni na wysłanie loginow, potem kilka dni jeszcze dziewczyny dosyłaly i też były dodane do wątku. Nie ma dobrego czasu na to tak serio bo zawsze któraś z nas jest akurat albo zajęta albo urlop albo jeszcze coś innego, cierpliwości
Jestem tego samego zdania. Ja szukam wózka używanego. Mieszkam w dużym mieście, gdzie jest zatrzęsienie ofert i naprawdę można coś porządnego i tańszego kupić. Ale w mojej rodzinie nikomu się to nie podoba. Moja mam chciała kupić nam łóżeczko, choć mówiłam, że dostaniemy od siostry męża po jej dzieciach. Kupilibyśmy tylko nowy materac. Jak mi pokazała łóżeczko, o którym mówiła z ceną ... 1300zł to zaniemówiłam. Ja rozumiem jak ktoś ma kasy jak lodu i może sobie na takie rzeczy pozwolić. Czemu nie. Ale to nie dla mnie.Moj jakby to zobaczył to by sie pewnie w czolo postukal [emoji85] za tyle to ja cala wyprawke mogla bym zrobic dla hmm 6 albo wiekszej ilosci dzieci [emoji23]
Rozumiem i dziękuję za wyjaśnienieTwój login dostałam dopiero wczoraj tak samo jak aroni, Berry i kilku innych dziewczyn, dlatego jeszcze nie widzisz wątku, bo aniaslu wam jeszcze dostępu nie włączyła, podejrzewam że do wieczora będziecie już miały. Wyjątkiem jest Ilma bo ona wysłała wcześniej login ale aniaslu go w bazie nie potrafi znaleźć nie wiedzieć dlaczego.
Ogólnie już sporo czasu wcześniej była mowa o zamknięciu wątku i tak defacto na życzenie dziewczyn już ten wątek jest, dałam wszystkim dobre 3/4 dni na wysłanie loginow, potem kilka dni jeszcze dziewczyny dosyłaly i też były dodane do wątku. Nie ma dobrego czasu na to tak serio bo zawsze któraś z nas jest akurat albo zajęta albo urlop albo jeszcze coś innego, cierpliwości
Ja jako jedyna wysyłam te wasze loginy do aniaslu i wierzcie mi że to też ciężko ogarnąć, co chwilę ktoś się zgłasza a ja piszę po kilka wiadomości dziennie do administracji z loginami.... Cały "proces" zamykania wątku rozpoczął się chyba 29 grudnia, to zobaczcie ile już czasu minęło
Kontrolujcie sytuację i dajcie znać kiedy wam wskoczy dostępRozumiem i dziękuję za wyjaśnienie
reklama
Zaskoczona2013
Ja wlasnie wczoraj odstawilam 16+5, niby lemarz mowil ze mozna odatawic w 16tc bez konsultacji juz ale jakos mam leki...
Ja brałam doustnie duphaston 2x1 odstawiłam w poniedziałek a od czwartku mam bóle w podbrzuszu