reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wgl na sama mysl ze musze to wnosic na 2 p mi sie cofa... ale balabym sie zostawic wozek na klatce ( z rezta jedyne wolne miejsce na to jest zajete przez inny wozek) a wozkarni brak...
No nie dziwię się bo to jest ciężar. Moja koleżanka wnosiła tylko gondole A stelaż w aucie w bagażniku miala przed blokiem

Ja siedze tam na zamkniętym. Jakoś słabo się tam kręci. A tu taki śliczny wózeczek miałby mnie ominąć?!
Bardzo mi się podoba, zgrabny taki i kolorki uniwersalne. Ja mam 3 piętra i niema windy.
No jak go zobaczyłam i zrobilam rundę po sklepie to nie chciałam innego. Ja pisze tu i tu ale na dłuższą metę to średnio bedzie. Bo akurat dzisiaj mam trochę czasu

Wiesz pytanie czy chcesz pozniej takiej używać bo duzo osób narzeka że za duze. A ja takie wole. Bo dziecko sobie wygodnie siedzi i się wyspi w razie czego. A ja często na ogrodzie zostawiam albo na balkonie i sobie latem moze spac (oczywiście pod opieką). A te małe sie nadają do sklepu na zakupy.
Tak samo sądzę. Miałam TAKO 2w1 z duża spaceowja i teraz zrobię tak samo

Mamusie właśnie dostałam paczkę z cudownie kosmetykami do pielęgnacji w ciąży [emoji6] a jak pachną !!! Aż żałuję że nie mogę przekazać Wam zapachu [emoji4] i pięknie zapakowane [emoji3590] polska firma, naturalne kosmetyki [emoji4]
IMG_20190104_175722.jpeg
IMG_20190104_175709.jpeg

reklama
Do góry