reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja nad wozkiem wlasnie myske, pochwal sie co masz i czemu taki wybor ?
Ja chcialam duzy wózek, z dużą gondola i spacerówką i kupilam Adamex Barletta New b4
IMG-8f11e0c5c2a9bf543c81f07a55e231fc-V.jpeg

Ja sie tez naczytalam o wozkach ale nie mam doświadczenia. Niby te 3 w 1 sa super bo wygoda ale z drugiej strony czytalam ze spacerowka z ktorej korzysta sie najdluzej pozostawia troche do zyczenia w tego typu wozkach. Z drugiej steony kupowac dwa osobne? I jeszcze nosidelko do auta? jakos tego nie widze. Drugie dziecko jezeli nam sie uda i jezeli bedzie wszystko ok (i nie zmienimy zdania:p ) planujemy po roku wiec wozek pierwszego bedzie wciaz przez niego w uzyciu. Mam metlik w glowie.

reklama
Ja sie tez naczytalam o wozkach ale nie mam doświadczenia. Niby te 3 w 1 sa super bo wygoda ale z drugiej strony czytalam ze spacerowka z ktorej korzysta sie najdluzej pozostawia troche do zyczenia w tego typu wozkach. Z drugiej steony kupowac dwa osobne? I jeszcze nosidelko do auta? jakos tego nie widze. Drugie dziecko jezeli nam sie uda i jezeli bedzie wszystko ok (i nie zmienimy zdania:p ) planujemy po roku wiec wozek pierwszego bedzie wciaz przez niego w uzyciu. Mam metlik w glowie.
Musisz napisać do Agatki wiadomość ze swoim loginem zeby dodała Cie wątku zamkniętego

Do góry