reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja biore mojego teraz na usg pierwszy raz w poniedziałek.
Na polowkowe raczej moze sie nie udac bo on w tym czasie pewnie bedzie pakowal nasze rzeczy ze starego mieszkania [emoji52]
Koniecznie daj znać, jak poszło i jak zareagował :) Jak zobaczy córeczkę, to te rzeczy spakuje w mig, by tylko być na połówkowych ;)

reklama
To daj znać, jak wrażenia [emoji4] mój widział tylko zdjęcia, więc jest bardzo ciekawy a na połówkowym mógłby dużo zobaczyć
Dam znać [emoji6] powiem wam ze nie wiem czemu ale sie troche stresuje isc razem z nim no ale skoro jest okazja to pojdzie [emoji14]
U mnie w poniedziałek juz bedzie 18+4 więc tez juz bedzie ladnie dzidzie widac [emoji14]

Już po wizycie jest nieźle ale mogłoby być lepiej moja watroba nie jest w za dobrym stanie ale można ja podleczyc naturalnie poprzez dietę. Dzidziuś nie powinien ucierpiec ale mam się szykować na cesarke dla bezpieczeństwa i karmić mogę do 3 miesięcy bo potem układ immunologiczny dziecka się rozwija i moglby się zarazić . Szkoda bo chciałam karmić jak długo się da.... Ale Co z wszystko dla malego[emoji4] dzięki dziewczyny za wsparcie.... ps. Kupiłam zdrapke za 5 euro a wygrałam 100
Super że nie jest tak źle, dieta i będzie dobrze :)
Warto było kupić zdrapke :)

Dziewczyny, bierzecie na polówkowe tatusiów? Mój jeszcze nie miał okazji, ciągle pracował, ale już na polowkowe bardzo by chciał pójść :)
Mój był ze mną na prenatalnych ale okazało się, że nie wypuszczają do gabinetu bo mają ciasno :O ale chodzi ze mną na wizyty do gina więc podgląda na bieżąco, na polówkowe nie da rady bo mam na 9:00

Dziewczyny, bierzecie na polówkowe tatusiów? Mój jeszcze nie miał okazji, ciągle pracował, ale już na polowkowe bardzo by chciał pójść :)
Ja chodzę na każdą wizytę z mężem, nawet czasem chciałabym go nie brać ale on się upiera że musi wiedzieć wszystko i chce oglądać synka na usg [emoji5][emoji5] jest to w sumie fajne bo od początku się angażuje, a mój lekarz nie ma nic przeciwko że chodzimy razem

Już po wizycie jest nieźle ale mogłoby być lepiej moja watroba nie jest w za dobrym stanie ale można ja podleczyc naturalnie poprzez dietę. Dzidziuś nie powinien ucierpiec ale mam się szykować na cesarke dla bezpieczeństwa i karmić mogę do 3 miesięcy bo potem układ immunologiczny dziecka się rozwija i moglby się zarazić . Szkoda bo chciałam karmić jak długo się da.... Ale Co z wszystko dla malego[emoji4] dzięki dziewczyny za wsparcie.... ps. Kupiłam zdrapke za 5 euro a wygrałam 100
Ojej, nie wiedzialam, ze masz przeboje z watraba. Ale jesli juz dieta pomoze to moze jednak bedzie na tyle dobrze, ze i dluzej pokarmic sie da. A jak nie to i tak te 3 miesiace nie sa zle. Fajnie, ze wygrana ze zdrapki dostalas na mala oslode :yes:

Chyba kazdy zaangazowany tatus lubi podgladac dziecko na usg takze jesli tylko sie da odpowiednio ustawic termin i prace to pewnie, ze trzeba chlopa brac ze soba. Zwlaszcza, ze faceci to wzrokowcy:)

@Kaamilaaa super, że udało się znaleźć mieszkanie.
U mnie po wizycie wszystko ok. Tylko płci nie znam, bo się dziecko zasłaniali. Ginekolog powiedział, żebym sobie podarowała ten test, bo ryzyko jest niskie i trochę już późno. Dał za to zielone światło na wyjazd, ale nie wiem czy dojdzie do skutku, bo bilety lotnicze przerażają ceną i trochę mi szkoda tyle wydać.
no i ja tez uwazam ze ryzyko jest niskie :)

Cześć kobietki . Jadę do hepatologa trzymajcie kciuki . Denerwuje się strasznie i tak jak nie pale ,tak bym zapaliła już od paru dni ...... Ale oczywiście wiem że nie mogę [emoji4]
Hello! Będzie dobrze! Chciałabyś zapalić, bo się denerwujesz. Tak się siegalo po szluga, gdy się człowiek stresowal. Ale to błędne koło, dasz radę bez tego gówna.

reklama
Mój na szczęście teraz 16.01 idzie ze mna to na usg go zawolam do tej pory nie miał jak bo albo czekal przed gabinetem bo bylo usg ale nie przez brzuch albo musial zostac dłużej w pracy. Zly byl strasznie ze nie widzial i oburzony jak mu nawet zdjec lekarz nie dal

Do góry