reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No duży ten Twój chłopak:) ale to dobrze, ze nie miałaś. Mi jakoś te 16kg wolniej schodziło o byłam bardzo zdziwiona. Mam nadzieje, ze tym razem będę miała poodpbnie ze spadkiem wagi jak u Ciebie w pierwszej ciąży:)
Na pewno sie uda :) teraz jak już będzie więcej więcej pracy po narodzinach to będzie jeszcze łatwiej z dwojka to juz nie to samo co z jednym hehe :)

reklama
Chyba stracilam swoja poduszkę ;) synkowi podpasowala
20190103_205849.jpeg

To ja jakaś dziwna jestem bo porodu się nie boję :) Może dlatego że w miarę szybko mi to idzie:D
Zazdrosze! Masz bóle krzyżowe? Ja mam potworne i to od pierwszych chwil...pierwszy 27 godzin po czym cesarka bo nie było nadal rozwarcia tylko 5 cm,a drugi 12 i juz naturalnie.

Czyli ile mniej więcej chociaż, jak można zapytac?!
Od pierwszych skurczu córkę 9h, z synkiem odeszły mi wody i 5h później już był a ostatni poród wspominam najlepiej, był bez oksytocyny i najmniej bolał. 3h od pierwszych skurczy synek był ze mną. Urodził się w worku owodniowym , salutujac rączką :-D Położna się śmiała, że pójdzie w ślady taty. Mój mąż jest żołnierzem:)

Ja tak samo nie wiem,ja myślę: Jakub, Olaf, Ingacy, Leon , Borys A w sumie to już nie wiem. Jeszcze czas ale tym razem wolałabym szybciej niż ostatnio, bo jak urodziłam to jeszcze nie wiedziałam [emoji23] i położna do mnie: "kobieto dziecko na świecie A Ty jeszcze nie wiesz?" Wiec wtedy mąż do mnie: Ty rodziłaś Ty wybieraj [emoji3]
To może i mnie Zainspirujecie, bo sama nie mam pomysłu:unsure:

reklama
No to extra:););) w.końcu na swoim:):)
Bede to opijac przy nektarze bananowym [emoji23]
Niestety nic nie przepisal, powiedzial zeby zrobic f3 i f4(tak jak Pisalyscie) i szybko do endokrynologa, takze jutro to ogarne. Gratulacje wzw z znalezieniem mieszkanka! ;)
Zbadaj tez od razu anty tpo i anty tg bo endo i tak ci to zleci.
Cześć Dziewczyny, czy pozwolicie dołączyć do czerwcowych mam?
No jak super ze dolaczylas [emoji4]
Napisz do @Agatki niech Ciebie tez doda do watku zamkniętego [emoji4]

Dziewczyny to moja koleżanka forumowa i czerwcowka jak my wiec ja do nas zaprosilam i wkoncu dotarla [emoji14]
Super :) fajnie, ze sie wkoncu udalo :)
Nawet nie wiecie jak ja sie cieszę [emoji23][emoji23]
No i super!!! Cieszę się RAZEM z Tobą!!!
Patrz jak moje kciuki pomogły, cud normalnie! ;);):):):)
No chyba zadziałały [emoji14]
To ja jakaś dziwna jestem bo porodu się nie boję :) Może dlatego że w miarę szybko mi to idzie:D
Ja tez sie nie boje [emoji12] u mnie tez bylo w sumie szybko [emoji12] no i nie bylo tak strasznie [emoji12] a potem szybko doszlam do siebie [emoji6]

Do góry