Na pewno sie uda teraz jak już będzie więcej więcej pracy po narodzinach to będzie jeszcze łatwiej z dwojka to juz nie to samo co z jednym heheNo duży ten Twój chłopak ale to dobrze, ze nie miałaś. Mi jakoś te 16kg wolniej schodziło o byłam bardzo zdziwiona. Mam nadzieje, ze tym razem będę miała poodpbnie ze spadkiem wagi jak u Ciebie w pierwszej ciąży
reklama
rena86
Fanka BB :)
Pytalam, doktor powiedzial, ze to różnie czuc,czesto kolo 18 tc ale w moim przypadku jesli poczulam w dole brzucha w 16+4 to byly to tez ruchy Maluszka
Pianistka1991
Może jednak się podzieli [emoji39]Chyba stracilam swoja poduszkę synkowi podpasowalaZobacz załącznik 930036
Nati88
Zazdrosze! Masz bóle krzyżowe? Ja mam potworne i to od pierwszych chwil...pierwszy 27 godzin po czym cesarka bo nie było nadal rozwarcia tylko 5 cm,a drugi 12 i juz naturalnie.To ja jakaś dziwna jestem bo porodu się nie boję Może dlatego że w miarę szybko mi to idzie
MK5
Od pierwszych skurczu córkę 9h, z synkiem odeszły mi wody i 5h później już był a ostatni poród wspominam najlepiej, był bez oksytocyny i najmniej bolał. 3h od pierwszych skurczy synek był ze mną. Urodził się w worku owodniowym , salutujac rączką Położna się śmiała, że pójdzie w ślady taty. Mój mąż jest żołnierzemCzyli ile mniej więcej chociaż, jak można zapytac?!
rena86
To może i mnie Zainspirujecie, bo sama nie mam pomysłuJa tak samo nie wiem,ja myślę: Jakub, Olaf, Ingacy, Leon , Borys A w sumie to już nie wiem. Jeszcze czas ale tym razem wolałabym szybciej niż ostatnio, bo jak urodziłam to jeszcze nie wiedziałam [emoji23] i położna do mnie: "kobieto dziecko na świecie A Ty jeszcze nie wiesz?" Wiec wtedy mąż do mnie: Ty rodziłaś Ty wybieraj [emoji3]
MK5
Przy 3 dziecku mąż przecinał pepowine, zrobił to na 2 razy i położna stwierdziła, że napewno wrócimy. To taka ich wróżbaMąż do mnie ze moze czwarta dziewczynka? Powiedziałam że oszalał [emoji23]
reklama
Kaamilaaa
Bede to opijac przy nektarze bananowym [emoji23]No to extra w.końcu na swoim
Zbadaj tez od razu anty tpo i anty tg bo endo i tak ci to zleci.Niestety nic nie przepisal, powiedzial zeby zrobic f3 i f4(tak jak Pisalyscie) i szybko do endokrynologa, takze jutro to ogarne. Gratulacje wzw z znalezieniem mieszkanka!
No jak super ze dolaczylas [emoji4]Cześć Dziewczyny, czy pozwolicie dołączyć do czerwcowych mam?
Napisz do @Agatki niech Ciebie tez doda do watku zamkniętego [emoji4]
Dziewczyny to moja koleżanka forumowa i czerwcowka jak my wiec ja do nas zaprosilam i wkoncu dotarla [emoji14]
Nawet nie wiecie jak ja sie cieszę [emoji23][emoji23]Super fajnie, ze sie wkoncu udalo
No chyba zadziałały [emoji14]No i super!!! Cieszę się RAZEM z Tobą!!!
Patrz jak moje kciuki pomogły, cud normalnie!
Ja tez sie nie boje [emoji12] u mnie tez bylo w sumie szybko [emoji12] no i nie bylo tak strasznie [emoji12] a potem szybko doszlam do siebie [emoji6]To ja jakaś dziwna jestem bo porodu się nie boję Może dlatego że w miarę szybko mi to idzie