reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No duży ten Twój chłopak:) ale to dobrze, ze nie miałaś. Mi jakoś te 16kg wolniej schodziło o byłam bardzo zdziwiona. Mam nadzieje, ze tym razem będę miała poodpbnie ze spadkiem wagi jak u Ciebie w pierwszej ciąży:)
Na pewno sie uda :) teraz jak już będzie więcej więcej pracy po narodzinach to będzie jeszcze łatwiej z dwojka to juz nie to samo co z jednym hehe :)

reklama
Chyba stracilam swoja poduszkę ;) synkowi podpasowala
20190103_205849.jpeg

To ja jakaś dziwna jestem bo porodu się nie boję :) Może dlatego że w miarę szybko mi to idzie:D
Zazdrosze! Masz bóle krzyżowe? Ja mam potworne i to od pierwszych chwil...pierwszy 27 godzin po czym cesarka bo nie było nadal rozwarcia tylko 5 cm,a drugi 12 i juz naturalnie.

Czyli ile mniej więcej chociaż, jak można zapytac?!
Od pierwszych skurczu córkę 9h, z synkiem odeszły mi wody i 5h później już był a ostatni poród wspominam najlepiej, był bez oksytocyny i najmniej bolał. 3h od pierwszych skurczy synek był ze mną. Urodził się w worku owodniowym , salutujac rączką :-D Położna się śmiała, że pójdzie w ślady taty. Mój mąż jest żołnierzem:)

Ja tak samo nie wiem,ja myślę: Jakub, Olaf, Ingacy, Leon , Borys A w sumie to już nie wiem. Jeszcze czas ale tym razem wolałabym szybciej niż ostatnio, bo jak urodziłam to jeszcze nie wiedziałam [emoji23] i położna do mnie: "kobieto dziecko na świecie A Ty jeszcze nie wiesz?" Wiec wtedy mąż do mnie: Ty rodziłaś Ty wybieraj [emoji3]
To może i mnie Zainspirujecie, bo sama nie mam pomysłu:unsure:

reklama
No to extra:););) w.końcu na swoim:):)
Bede to opijac przy nektarze bananowym [emoji23]
Niestety nic nie przepisal, powiedzial zeby zrobic f3 i f4(tak jak Pisalyscie) i szybko do endokrynologa, takze jutro to ogarne. Gratulacje wzw z znalezieniem mieszkanka! ;)
Zbadaj tez od razu anty tpo i anty tg bo endo i tak ci to zleci.
Cześć Dziewczyny, czy pozwolicie dołączyć do czerwcowych mam?
No jak super ze dolaczylas [emoji4]
Napisz do @Agatki niech Ciebie tez doda do watku zamkniętego [emoji4]

Dziewczyny to moja koleżanka forumowa i czerwcowka jak my wiec ja do nas zaprosilam i wkoncu dotarla [emoji14]
Super :) fajnie, ze sie wkoncu udalo :)
Nawet nie wiecie jak ja sie cieszę [emoji23][emoji23]
No i super!!! Cieszę się RAZEM z Tobą!!!
Patrz jak moje kciuki pomogły, cud normalnie! ;);):):):)
No chyba zadziałały [emoji14]
To ja jakaś dziwna jestem bo porodu się nie boję :) Może dlatego że w miarę szybko mi to idzie:D
Ja tez sie nie boje [emoji12] u mnie tez bylo w sumie szybko [emoji12] no i nie bylo tak strasznie [emoji12] a potem szybko doszlam do siebie [emoji6]

Do góry