reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
IMG_0317.JPG

U nas tez sypie [emoji173]️[emoji173]️

Mamy 35+, orientujecie się, do kiedy trwa "opieka" NFZ? Byłam pewna, że przysługuje mi usg połówkowe za free - w ramach prenatalnych, bo taką informację dostałam od babeczki w poradni prenatalnej. Zerkam na skierowanie a tam dopisek 300 złotych! To ja już wolę u swojego ginekologa...

Dziewczyny dzisiaj w Lidlu są fajne akcesoria do ćwiczeń. Dla nas szczególnie przydatna jest piłka. Ja wysyłam męża na zakupy i bitwę o piłkę w Lidlu [emoji23][emoji23][emoji23] są też maty do ćwiczeń i fajne ciuchy treningowe, jak ktoś ma świra jak ja na punkcie ćwiczeń to może skorzysta [emoji6]Zobacz załącznik 929830
Mam piłkę od pierwszej ciąży i zawsze ostatnie tygodnie najbardziej wykorzystywana :)

Mam pytanko w szczególności do mam które juz mają pociechy [emoji4] jakie termometry polecacie? Moj cos szwankuje i musze kupić nowy a chcialabym juz kupić pod maluszka
Najlepszy rteciowy a z elektronicznych to mam tech-med tm-f03bb
Na podczerwień, póki co mnie.nie zawiódł

Dziewczęta, jak u Was ze spaniem? Wstaję do toalety trzy, cztery czasem pięć razy. Jestem niewyspana i zmęczona.
Nie wstaję w ogóle na siku w nocy, chyba, że któreś z dzieci mnie obudzi, sama się nie budze

Dziewczyny jak mi babka w rejestracji ciśnienie podniosła. Poszłam pierwszy raz do innej przychodni, bo miałam bliżej. U mnie jak się idzie na płatne badania to trzeba w rejestracji opłacić. Więc tutaj podchodzę i mówię, że chciałam wykonać takie i takie badanie i jak to wygląda, a kobieta do mnie "A czy ja mam na czole napisane laboratorium?"
No myślałam, że strzele babie...
Co za wredny babsztyl grrrr

Ja niestety też nie pije za dużo. Nie czuje w ogóle pragnienia,co innego latem.
Mam dzisiaj wizyte o 12.40 [emoji3] nie mogę się doczekać, mam nadzieję że dzisiaj już będę wiedzieć płeć na 100% i że dzidzia zdrowo rośnie, no i ta szyjka sie nie skruciła... dam znać [emoji3] miłego dnia Wam życzę [emoji8]
U nas w Poznaniu słoneczko świeci [emoji3]
Ja też nie.szaleje z piciem, po zwykłej wodzie mnie mdli, więc piję herbatę, soki, cole zwłaszcza jak mnie zgaga męczy
Trzymam kciuki za wizytę i potwierdzenie dziewczynki :)

hej laski ja juz czekam pod gabinetem. ale sie stresuje czy z dzidzia wszystko okej. jestem 3 w kolejce z tym ze dziewczyna przede mna tylko z wynikami badan. oby wszystko bylo dobrze....
Ma pewno wszystko dobre, trzymam kciuki

Dzien dobry [emoji257]
Dziewczyny prosze o kciuki, wieczorem jedziemy oglądać mieszkanie, poki co cena nam pasuje ale jeszcze nie widzielismy bo to z polecenia tz kolegi [emoji57]
Wstalam jak zwykle niewyspana [emoji849]Ja zawsze mowilam byle nie grudzien [emoji14] bardzo chcialam maj i byc moze i tak bede majówka [emoji6]Jaka kluseczka [emoji7][emoji7]
Kciuki [emoji106][emoji8]Jaka szczuplutka [emoji7]A jakie cwiczenia na tej pilce mozna robic ? pilka to mi sie bardziej kojarzy tylko do porodu, takie skakanie żeby szybciej rozwarcie postepowalo[emoji57]
Ja poki co mam zakaz i troche mi brakuje juz ruchu [emoji849]Ja spie zazawyczaj od 23 do 8/9, nie budze sie w nocy a i tak rano nie moge sie dobudzic i spalabym dłużej [emoji849]Ja pije dosc malo ostatnio, jakos nie mam ochoty prawie na nic wiec musze sie starac to poprawić [emoji849]Trzymam kciuki za wizyte [emoji106]Trzymam kciuki[emoji106]Bedzie dobrze [emoji8]
Trzymam kciuki za mieszkanie, oby się podobało i udało się dogadać z właścicielem :)

Próbuję się od wczoraj umówić na polowkowe i doopa, nie moge się dodzwonić :p
Biorę się za robotę, bo pranie samo się nie powiesi i nie poprasuje ;) a i obiad pasuje ugotować :)
Miłego dnia mamuśki

Ja niestety też nie pije za dużo. Nie czuje w ogóle pragnienia,co innego latem.
Mam dzisiaj wizyte o 12.40 [emoji3] nie mogę się doczekać, mam nadzieję że dzisiaj już będę wiedzieć płeć na 100% i że dzidzia zdrowo rośnie, no i ta szyjka sie nie skruciła... dam znać [emoji3] miłego dnia Wam życzę [emoji8]
U nas w Poznaniu słoneczko świeci [emoji3]
Super, pisz koniecznie. A ja odliczam dni;-) ;)

reklama
Ja również to mam, często właśnie w łóżku jak się przewraca na drugi bok, ostatnio to aż się z bólu popłakałam [emoji23]Witaj, super wyglądasz, mój też już rano nie znika, ale nadal jest jak powiększy obiedzie [emoji23]

Dokładnie :p jak po zjedzeniu jakieś większej pizzy :p
Dla mnie to przełom :p ja z tych ćwiczących i jednak przyzwyczajona do płaskiego brzucha :p

Do góry