reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzien dobry [emoji257]
Dziewczyny prosze o kciuki, wieczorem jedziemy oglądać mieszkanie, poki co cena nam pasuje ale jeszcze nie widzielismy bo to z polecenia tz kolegi [emoji57]
Wstalam jak zwykle niewyspana [emoji849]
Ja celowałam właśnie w czerwiec bo chciałam żeby bobaska lato zastało i żebym nie męczyła się w ciąży w upały :)) szczęśliwie udało mi się pomyślnie "wybrać" miesiąc [emoji5]
Ja zawsze mowilam byle nie grudzien [emoji14] bardzo chcialam maj i byc moze i tak bede majówka [emoji6]
Ale fajny :) moj synio ważył po urodzeniu 4230g I taka pyza z niego była
Jaka kluseczka [emoji7][emoji7]
Ja pomino ze nie śpię od kilku godzin, nie wstaje [emoji14]
Kręcąc się z boku na bok liczę na to ze jeszcze uda mi się zasnąć [emoji4]
O 13 wizyta [emoji4] może uda się podglądnąc płeć [emoji4] jeśli nie to kolejna okazja będzie na połówkowych - na które muszę się zapisać [emoji85][emoji33]
Kciuki [emoji106][emoji8]
Widziałam turaj tez już piękne brzuszki :) u mnie narazie nie wiele ale już nie znika rano :pZobacz załącznik 929828
Jaka szczuplutka [emoji7]
Dziewczyny dzisiaj w Lidlu są fajne akcesoria do ćwiczeń. Dla nas szczególnie przydatna jest piłka. Ja wysyłam męża na zakupy i bitwę o piłkę w Lidlu [emoji23][emoji23][emoji23] są też maty do ćwiczeń i fajne ciuchy treningowe, jak ktoś ma świra jak ja na punkcie ćwiczeń to może skorzysta [emoji6]Zobacz załącznik 929830
A jakie cwiczenia na tej pilce mozna robic ? pilka to mi sie bardziej kojarzy tylko do porodu, takie skakanie żeby szybciej rozwarcie postepowalo[emoji57]
Ja poki co mam zakaz i troche mi brakuje juz ruchu [emoji849]
Dziewczęta, jak u Was ze spaniem? Wstaję do toalety trzy, cztery czasem pięć razy. Jestem niewyspana i zmęczona.
Ja spie zazawyczaj od 23 do 8/9, nie budze sie w nocy a i tak rano nie moge sie dobudzic i spalabym dłużej [emoji849]
Czasami się budzę sama z siebie raz ew. dwa. Ostatnio coraz mniej.
Dziewczyny a jak to u Was z tym piciem wypijacie te 3l wody dziennie plus jeszcze jakies inne plyny? Bo ja mysle ze samej wody to tak tylko z 1,5 l. Musze sobie jakis test zrobić ;)
Ja pije dosc malo ostatnio, jakos nie mam ochoty prawie na nic wiec musze sie starac to poprawić [emoji849]
Dzień dobry! Ależ się wyspałam. Choć i tak nie chce mi się wstawać. Moje dziecię też jeszcze śpi. Nie posłałam jej dziś do przedszkola, pojedzie ze mną do babci. :)
Zaczynam dzisiaj 18tc. Nie wiem kiedy to zleciało. :O
Na 13 wizyta, a przed jeszcze kilka spraw do ogarnięcia, bo w dzień ślubu zgubiliśmy klucze od domu :/
No nic, wstaje. :)
Trzymam kciuki za wizyte [emoji106]
Ja niestety też nie pije za dużo. Nie czuje w ogóle pragnienia,co innego latem.
Mam dzisiaj wizyte o 12.40 [emoji3] nie mogę się doczekać, mam nadzieję że dzisiaj już będę wiedzieć płeć na 100% i że dzidzia zdrowo rośnie, no i ta szyjka sie nie skruciła... dam znać [emoji3] miłego dnia Wam życzę [emoji8]
U nas w Poznaniu słoneczko świeci [emoji3]
Trzymam kciuki[emoji106]
hej laski ja juz czekam pod gabinetem. ale sie stresuje czy z dzidzia wszystko okej. jestem 3 w kolejce z tym ze dziewczyna przede mna tylko z wynikami badan. oby wszystko bylo dobrze....
Bedzie dobrze [emoji8]

Hej dziewczyny
Dopiero wstałam i jak zwykle z bólem głowy.....
Ja staram się pić wody z cytryna 2-3 litry.
Trzymam kciuki za wizyty;)
Mi na szczęście głowa odpuscila.
hej laski ja juz czekam pod gabinetem. ale sie stresuje czy z dzidzia wszystko okej. jestem 3 w kolejce z tym ze dziewczyna przede mna tylko z wynikami badan. oby wszystko bylo dobrze....
Na pewno będzie dobrze, ni stresuj dziecka
[emoji6]

Dzien dobry [emoji257]
Dziewczyny prosze o kciuki, wieczorem jedziemy oglądać mieszkanie, poki co cena nam pasuje ale jeszcze nie widzielismy bo to z polecenia tz kolegi [emoji57]
Wstalam jak zwykle niewyspana [emoji849]Ja zawsze mowilam byle nie grudzien [emoji14] bardzo chcialam maj i byc moze i tak bede majówka [emoji6]Jaka kluseczka [emoji7][emoji7]
Kciuki [emoji106][emoji8]Jaka szczuplutka [emoji7]A jakie cwiczenia na tej pilce mozna robic ? pilka to mi sie bardziej kojarzy tylko do porodu, takie skakanie żeby szybciej rozwarcie postepowalo[emoji57]
Ja poki co mam zakaz i troche mi brakuje juz ruchu [emoji849]Ja spie zazawyczaj od 23 do 8/9, nie budze sie w nocy a i tak rano nie moge sie dobudzic i spalabym dłużej [emoji849]Ja pije dosc malo ostatnio, jakos nie mam ochoty prawie na nic wiec musze sie starac to poprawić [emoji849]Trzymam kciuki za wizyte [emoji106]Trzymam kciuki[emoji106]Bedzie dobrze [emoji8]
Trzymam kciuki za mieszkanie[emoji4]

Dzien dobry [emoji257]
Wstalam jak zwykle niewyspana [emoji849]Ja zawsze mowilam byle nie grudzien [emoji14] bardzo chcialam maj i byc moze i tak bede majówka [emoji6]Jaka kluseczka [emoji7][emoji7]
Kciuki [emoji106][emoji8]Jaka szczuplutka [emoji7]A jakie cwiczenia na tej pilce mozna robic ? pilka to mi sie bardziej kojarzy tylko do porodu, takie skakanie żeby szybciej rozwarcie postepowalo[emoji57]
Ja poki co mam zakaz i troche mi brakuje juz ruchu [emoji849]Ja spie zazawyczaj od 23 do 8/9, nie budze sie w nocy a i tak rano nie moge sie dobudzic i spalabym dłużej [emoji849]Ja pije dosc malo ostatnio, jakos nie mam ochoty prawie na nic wiec musze sie starac to poprawić [emoji849]Trzymam kciuki za wizyte [emoji106]Trzymam kciuki[emoji106]Bedzie dobrze [emoji8]

Trzymam kciuki za mieszkanie. Wy kupić chciecie czy wynająć bo przegapiłam?

Dzien dobry [emoji257]
No to oby mieszkanko.się spodobało:)

reklama

Ja tez przed każda wizyta się stresuje a później na USG widzę ze wszystko jest pięknie [emoji6] wiec trzymamy kciuki [emoji1303]

Do góry