reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczęta, jak u Was ze spaniem? Wstaję do toalety trzy, cztery czasem pięć razy. Jestem niewyspana i zmęczona.
Czasami się budzę sama z siebie raz ew. dwa. Ostatnio coraz mniej.
Dziewczyny a jak to u Was z tym piciem wypijacie te 3l wody dziennie plus jeszcze jakies inne plyny? Bo ja mysle ze samej wody to tak tylko z 1,5 l. Musze sobie jakis test zrobić ;)

Dzień dobry! Ależ się wyspałam. Choć i tak nie chce mi się wstawać. Moje dziecię też jeszcze śpi. Nie posłałam jej dziś do przedszkola, pojedzie ze mną do babci. :)
Zaczynam dzisiaj 18tc. Nie wiem kiedy to zleciało. :O
Na 13 wizyta, a przed jeszcze kilka spraw do ogarnięcia, bo w dzień ślubu zgubiliśmy klucze od domu :/
No nic, wstaje. :)

Dziewczyny jak mi babka w rejestracji ciśnienie podniosła. Poszłam pierwszy raz do innej przychodni, bo miałam bliżej. U mnie jak się idzie na płatne badania to trzeba w rejestracji opłacić. Więc tutaj podchodzę i mówię, że chciałam wykonać takie i takie badanie i jak to wygląda, a kobieta do mnie "A czy ja mam na czole napisane laboratorium?"
No myślałam, że strzele babie...

Czasami się budzę sama z siebie raz ew. dwa. Ostatnio coraz mniej.
Dziewczyny a jak to u Was z tym piciem wypijacie te 3l wody dziennie plus jeszcze jakies inne plyny? Bo ja mysle ze samej wody to tak tylko z 1,5 l. Musze sobie jakis test zrobić ;)
Ja się staram wypić 2l wody plus herbata z pokrzywy no i woda z owoców, więc może 3l się uzbiera.
Kiedyś dostałam taką piłkę. Jakiś czas ćwiczyłam. Ale nie za bardzo wiem jak ją w ciąży wykorzystać? No chyba,że przy porodzie. Macie jakieś strony z ćwiczeniami dla cieżarnych z tą piłką? Bo tak w ciemno to prędzej sobie krzywdę zrobię.
Poszukaj ćwiczenia Edyty Litwiniuk ja mam akurat jej płytę, Anny Dziedzic albo ogólnie na YouTube ćwiczenia z piłką dla ciężarnych [emoji6]

Ja się staram wypić 2l wody plus herbata z pokrzywy no i woda z owoców, więc może 3l się uzbiera. Poszukaj ćwiczenia Edyty Litwiniuk ja mam akurat jej płytę, Anny Dziedzic albo ogólnie na YouTube ćwiczenia z piłką dla ciężarnych [emoji6]
Ja zrobie sobie test ile ja tej wody pije :) bo nawet nie wiem butelki mam zawsze pod reka i jak chce to pije. Nawet nie wiem ile czasu zgrzewla wody jest w domu :)
Musze sobie kupic ta pokrzywe. Ja pije jeszcze herbate, owoce wlasnie plus jeszcze zupy :)

Tel oczko jest super:) już wcześniej pokazywałas i się normalnie zakochałam:)
Magda, będziesz chciała córkę do zlobka oddać?
Jak sie dostanie to dam do żłobka:) żłobek mam za oknem tylko na całe miasto jest aż 15 miejsc:p jak się nie dostanie od września to będę musiała ogarnąć niemowlaka i malucha to będzie armagedon:)

reklama
Ech, czytam Was i mam wyrzuty sumienia. Hemoglobiny nie pilnuje. Miałam w normie i olewam temat. Wody właściwie nie pije, może szklankę dziennie, ale generalnie herbatę, kawę, soki, nawet colę. Lekarz albo mi nie sprawdza wód albo o dziwo mam ok. Chyba zacznę się pilnować.

Do góry