Dziewczęta, jak u Was ze spaniem? Wstaję do toalety trzy, cztery czasem pięć razy. Jestem niewyspana i zmęczona.
Ja generalnie nie wstaje, chyba, że córka się obudzi to wtedy idę przy okazji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczęta, jak u Was ze spaniem? Wstaję do toalety trzy, cztery czasem pięć razy. Jestem niewyspana i zmęczona.
Czasami się budzę sama z siebie raz ew. dwa. Ostatnio coraz mniej.Dziewczęta, jak u Was ze spaniem? Wstaję do toalety trzy, cztery czasem pięć razy. Jestem niewyspana i zmęczona.
Ja podobnie, jak się chłopaki przebudzą to ide przy okazji,rzadko się sama wybudze.Ja generalnie nie wstaje, chyba, że córka się obudzi to wtedy idę przy okazji.
Ja sobie ładnie śpię, dopóki nie obudzę się na siku. Wtedy dobrą godzinę przewracam się z boku na bokDziewczęta, jak u Was ze spaniem? Wstaję do toalety trzy, cztery czasem pięć razy. Jestem niewyspana i zmęczona.
Ja się staram wypić 2l wody plus herbata z pokrzywy no i woda z owoców, więc może 3l się uzbiera.Czasami się budzę sama z siebie raz ew. dwa. Ostatnio coraz mniej.
Dziewczyny a jak to u Was z tym piciem wypijacie te 3l wody dziennie plus jeszcze jakies inne plyny? Bo ja mysle ze samej wody to tak tylko z 1,5 l. Musze sobie jakis test zrobić
Poszukaj ćwiczenia Edyty Litwiniuk ja mam akurat jej płytę, Anny Dziedzic albo ogólnie na YouTube ćwiczenia z piłką dla ciężarnych [emoji6]Kiedyś dostałam taką piłkę. Jakiś czas ćwiczyłam. Ale nie za bardzo wiem jak ją w ciąży wykorzystać? No chyba,że przy porodzie. Macie jakieś strony z ćwiczeniami dla cieżarnych z tą piłką? Bo tak w ciemno to prędzej sobie krzywdę zrobię.
Ja zrobie sobie test ile ja tej wody pije bo nawet nie wiem butelki mam zawsze pod reka i jak chce to pije. Nawet nie wiem ile czasu zgrzewla wody jest w domuJa się staram wypić 2l wody plus herbata z pokrzywy no i woda z owoców, więc może 3l się uzbiera. Poszukaj ćwiczenia Edyty Litwiniuk ja mam akurat jej płytę, Anny Dziedzic albo ogólnie na YouTube ćwiczenia z piłką dla ciężarnych [emoji6]
Jak sie dostanie to dam do żłobka żłobek mam za oknem tylko na całe miasto jest aż 15 miejsc jak się nie dostanie od września to będę musiała ogarnąć niemowlaka i malucha to będzie armagedonTel oczko jest super już wcześniej pokazywałas i się normalnie zakochałam
Magda, będziesz chciała córkę do zlobka oddać?