reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Gluuuupia:) ja to się ogarnęłam przez Pianistkę, swoją droga to Ci zazdroszczę, zd zostajesz s domu bez makijażu i w legginsach:) ja mam taka ochotę na sen już:///
Ja sie ciesze z siedzenia w domu bo ogólnie to ja nigdzie wychodzic nie lubie a juz na pewno nie na imprezy [emoji57] ale chyba dzieki wam mam ochote od jutra sie bardziej ogarnac, serio nie pamietam kiedy nawet sie malowalam - tzn u mnie malowanie polega na rzesach tylko no ale zawsze [emoji12]

Dzis moj tz wypalil ze spotkał swoją koleżankę i mamy isc w jakis dzien na pizze, piwo/sok [emoji52] juz mu powiedzialam ze raczej sam sobie pojdzie, ja sie nigdzie nie wybieram [emoji57]

Mowilam juz ze moje dziecko chcialo siedziec do polnocy ? [emoji57] wlasnie stwierdzil ze on idzie spac normalnie a przed północą mam go obudzic [emoji57]

No to będziemy się razem pilnować:)
Chyba wieczorem będziemy do siebie pisać co i ile zjadlysmy;)))) może się ogarniemy. To moje postanowienie: mniej żreć wieczorem:)))
Ja jakos ostatnio bardzo malo jem, nie umiem wcisnac w siebie tych 5-6 malych posilkow dziennie [emoji52] pewnie dlatego moja waga sobie nie rosnie poki co [emoji52]
Ale ogarnac sie musze, zaczac jakos "normalnie" wygladac [emoji57]

Ja jakos ostatnio bardzo malo jem, nie umiem wcisnac w siebie tych 5-6 malych posilkow dziennie [emoji52] pewnie dlatego moja waga sobie nie rosnie poki co [emoji52]
Ale ogarnac sie musze, zaczac jakos "normalnie" wygladac [emoji57]

Akurat z tym malowaniem się i czekaniem to Cię rozumiem. Ja czasami mam niezłego lenia w tyłku:)

reklama
Do góry