reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

My też nie mamy tv ale Sylwester chyba właśnie z Polsatem na ipli transmitują, specjalnie szukałam dzisiaj[emoji23]
My teraz kolacja u rodziców [emoji23]
Imprezka z polsatem i czym tylko zapragniemy, ale przed 21musimy być w dlmu dac mlodemu antybiotyk no j tam juz jedynie player czyli tvn bo tv nie posiadamy [emoji23]

reklama
Jesli chodzi o alkohol w tych wszystkich piwach jak karmi gdzie jest do 0,5% to ja jestem na to mega uczulona, mozecie pomyslec ze jestem przewrazliwiona i przesadzam ale wiem ze skoro jest tam chociaz odrobina alko to nawet lyka nie wezme bedac w ciąży[emoji849]i nigdy nie zrozumiem jak ochota na to moze byc wazniejsza od zdrowia dziecka [emoji849]
No ale kazdy ma swoj rozum i robi to co uwaza za dobre dla siebie i dziecka.
Nic mi do tego.

Zam niestety kilka przykładów dziecki z fas i wiem jak to wyglada wiec moze i jestem przewrazliwiona na tym punkcie ale nie przeszkadza mi to [emoji57]

Jest nas więcej[emoji16] co prawda od niedawna tv wisi na ścianie bo dostałam, ale jest na nim tylko hbo i netflix. Jakoś nie przemawia do mnie ciągle oglądanie reklam ani skakanie po trzystu bezsensownych kanałach kablówki, więc sprzęt zostanie pełniąc funkcję serialowi bo komputera nie posiadam a to wygodniejsze niż telefon do ogladania[emoji4]
Oo myślałam ze jestesmy jedynymi ludzmi bez tv z wyboru ;)

Kochane dziewczyny! Tak na biegu wszystkiego najlepszego! [emoji173] szczęśliwych rozwiązań w terminie i cudownych dzieciaczków [emoji8]
20181231_184939.jpeg

reklama
Jest nas więcej[emoji16] co prawda od niedawna tv wisi na ścianie bo dostałam, ale jest na nim tylko hbo i netflix. Jakoś nie przemawia do mnie ciągle oglądanie reklam ani skakanie po trzystu bezsensownych kanałach kablówki, więc sprzęt zostanie pełniąc funkcję serialowi bo komputera nie posiadam a to wygodniejsze niż telefon do ogladania[emoji4]
My tez netflixa i hbo mamy ;) tyle, ze my na kompie chociaż nie mowimy nie tv w przyszlosci. Tyle, ze czekamy az dzieciaki podrosna ;)

Do góry