reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

My też nie mamy tv ale Sylwester chyba właśnie z Polsatem na ipli transmitują, specjalnie szukałam dzisiaj[emoji23]
My teraz kolacja u rodziców [emoji23]
Imprezka z polsatem i czym tylko zapragniemy, ale przed 21musimy być w dlmu dac mlodemu antybiotyk no j tam juz jedynie player czyli tvn bo tv nie posiadamy [emoji23]

reklama
Jesli chodzi o alkohol w tych wszystkich piwach jak karmi gdzie jest do 0,5% to ja jestem na to mega uczulona, mozecie pomyslec ze jestem przewrazliwiona i przesadzam ale wiem ze skoro jest tam chociaz odrobina alko to nawet lyka nie wezme bedac w ciąży[emoji849]i nigdy nie zrozumiem jak ochota na to moze byc wazniejsza od zdrowia dziecka [emoji849]
No ale kazdy ma swoj rozum i robi to co uwaza za dobre dla siebie i dziecka.
Nic mi do tego.

Zam niestety kilka przykładów dziecki z fas i wiem jak to wyglada wiec moze i jestem przewrazliwiona na tym punkcie ale nie przeszkadza mi to [emoji57]

Jest nas więcej[emoji16] co prawda od niedawna tv wisi na ścianie bo dostałam, ale jest na nim tylko hbo i netflix. Jakoś nie przemawia do mnie ciągle oglądanie reklam ani skakanie po trzystu bezsensownych kanałach kablówki, więc sprzęt zostanie pełniąc funkcję serialowi bo komputera nie posiadam a to wygodniejsze niż telefon do ogladania[emoji4]
Oo myślałam ze jestesmy jedynymi ludzmi bez tv z wyboru ;)

Kochane dziewczyny! Tak na biegu wszystkiego najlepszego! [emoji173] szczęśliwych rozwiązań w terminie i cudownych dzieciaczków [emoji8]
20181231_184939.jpeg

reklama
Jest nas więcej[emoji16] co prawda od niedawna tv wisi na ścianie bo dostałam, ale jest na nim tylko hbo i netflix. Jakoś nie przemawia do mnie ciągle oglądanie reklam ani skakanie po trzystu bezsensownych kanałach kablówki, więc sprzęt zostanie pełniąc funkcję serialowi bo komputera nie posiadam a to wygodniejsze niż telefon do ogladania[emoji4]
My tez netflixa i hbo mamy ;) tyle, ze my na kompie chociaż nie mowimy nie tv w przyszlosci. Tyle, ze czekamy az dzieciaki podrosna ;)

Do góry