reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja sie ciesze z siedzenia w domu bo ogólnie to ja nigdzie wychodzic nie lubie a juz na pewno nie na imprezy [emoji57] ale chyba dzieki wam mam ochote od jutra sie bardziej ogarnac, serio nie pamietam kiedy nawet sie malowalam - tzn u mnie malowanie polega na rzesach tylko no ale zawsze [emoji12]

Dzis moj tz wypalil ze spotkał swoją koleżankę i mamy isc w jakis dzien na pizze, piwo/sok [emoji52] juz mu powiedzialam ze raczej sam sobie pojdzie, ja sie nigdzie nie wybieram [emoji57]

Mowilam juz ze moje dziecko chcialo siedziec do polnocy ? [emoji57] wlasnie stwierdzil ze on idzie spac normalnie a przed północą mam go obudzic [emoji57]

Hahahaha:) idź z TZ na sok, obowiazkowo. Czasami trzeba:)

reklama
Właśnie to jest dla mnie zagadka, bo na etykiecie jest że do 0,5% a czy coś faktycznie w nim jest?  każe mężowi wypić i dmuchnąć w alkomat, ciekawe czy coś pokaże hm. Prawda też taka że nawet w ciastach, czekokadach, kefirze czy ogorkach kiszonych są śladowe ilości alkoholu, a tam tego nawet nie piszą. Ostatnio szukałam w Tesco chyba wina bez alkoholu ale nie było :(
Dokładnie masz rację, piwo karmi ma alkoholu porównywalnie do zjedzenia 2 jabłek, także same sobie odpowiedzcie [emoji6] kto na chemii uważał zrozumie. No ale wiadomo kwestia indywidualna.
Kochane dziewczyny! Tak na biegu wszystkiego najlepszego! [emoji173] szczęśliwych rozwiązań w terminie i cudownych dzieciaczków [emoji8]Zobacz załącznik 929329
O jej ślicznie wyglądasz [emoji7]

Hahahaha:) idź z TZ na sok, obowiazkowo. Czasami trzeba:)
Ja nie lubie gdziekolwiek chodzic do zadnych restauracji itd nie moja bajka [emoji14] tz bedzie chcial to niech sobie ida na piwo ja sobie w tym czasie wole poleżeć [emoji12]
Akurat z tym malowaniem się i czekaniem to Cię rozumiem. Ja czasami mam niezłego lenia w tyłku:)
Czasami a codziennie od jakiegoś miesiaca to jest roznica [emoji12] nic mi sie nie chce po prostu [emoji14]

My tez netflixa i hbo mamy ;) tyle, ze my na kompie chociaż nie mowimy nie tv w przyszlosci. Tyle, ze czekamy az dzieciaki podrosna ;)
Też kiedyś była taka myśl właśnie, ale przywykłam do braku tv i jak czasem u znajomych widzę jak im ciągle coś gra i słyszę te reklamy to się utwierdzam w tym, że chyba nie chce już tego mieć. A co do wieku dzieci, to u mnie najstarsze już zbiera kasę na własny komputer, średnie zarzuca nowinkami w świecie gier a najmłodsze biega w pampersach. Do tego kolejne się kluje.. oni chyba nigdy nie podrosną, za dużo ich [emoji23]

Zobacz załącznik 929330Zobacz załącznik 929331

Ja już takiej dopasowanej kiecki nie nałożę niestety:), ponad 3 kg robią swoje, ale jak to możliwe powiedzcie, ze wy nie tyjecie??? Ja to w jakimś zawrotnym tempie robię:///
Ładnie, ładnie [emoji7] wyglądam podobnie, ale zrezygnowałam z sukienki jakoś czuję się otyła, a nie w ciąży. Zakładam sweter [emoji85] narazie nie jestem przekonana do brzucha bo mój wygląda jak po dobrym obiedzie, a nie jak w ciąży [emoji23]

Ładnie, ładnie [emoji7] wyglądam podobnie, ale zrezygnowałam z sukienki jakoś czuję się otyła, a nie w ciąży. Zakładam sweter [emoji85] narazie nie jestem przekonana do brzucha bo mój wygląda jak po dobrym obiedzie, a nie jak w ciąży [emoji23]

Tak jak i mój:))))
Rozumiem Cię kochana:)

reklama
Też kiedyś była taka myśl właśnie, ale przywykłam do braku tv i jak czasem u znajomych widzę jak im ciągle coś gra i słyszę te reklamy to się utwierdzam w tym, że chyba nie chce już tego mieć. A co do wieku dzieci, to u mnie najstarsze już zbiera kasę na własny komputer, średnie zarzuca nowinkami w świecie gier a najmłodsze biega w pampersach. Do tego kolejne się kluje.. oni chyba nigdy nie podrosną, za dużo ich [emoji23]
Ale niee kablowki to ja chociaz mialby mi ktoś doplacic to nie chce :)
Tyle, ze wlasnie tv kupimy bo na lapku czasami już sie zle oglada :)
Nie lubie tych wszystkich oglupiaczy i pozeracza czasu. Przywyklam do ciszy i radio a poza tym lubię wybierać to co oglądam :)

Do góry