reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja sie ciesze z siedzenia w domu bo ogólnie to ja nigdzie wychodzic nie lubie a juz na pewno nie na imprezy [emoji57] ale chyba dzieki wam mam ochote od jutra sie bardziej ogarnac, serio nie pamietam kiedy nawet sie malowalam - tzn u mnie malowanie polega na rzesach tylko no ale zawsze [emoji12]

Dzis moj tz wypalil ze spotkał swoją koleżankę i mamy isc w jakis dzien na pizze, piwo/sok [emoji52] juz mu powiedzialam ze raczej sam sobie pojdzie, ja sie nigdzie nie wybieram [emoji57]

Mowilam juz ze moje dziecko chcialo siedziec do polnocy ? [emoji57] wlasnie stwierdzil ze on idzie spac normalnie a przed północą mam go obudzic [emoji57]

Hahahaha:) idź z TZ na sok, obowiazkowo. Czasami trzeba:)

reklama
Właśnie to jest dla mnie zagadka, bo na etykiecie jest że do 0,5% a czy coś faktycznie w nim jest?  każe mężowi wypić i dmuchnąć w alkomat, ciekawe czy coś pokaże hm. Prawda też taka że nawet w ciastach, czekokadach, kefirze czy ogorkach kiszonych są śladowe ilości alkoholu, a tam tego nawet nie piszą. Ostatnio szukałam w Tesco chyba wina bez alkoholu ale nie było :(
Dokładnie masz rację, piwo karmi ma alkoholu porównywalnie do zjedzenia 2 jabłek, także same sobie odpowiedzcie [emoji6] kto na chemii uważał zrozumie. No ale wiadomo kwestia indywidualna.
Kochane dziewczyny! Tak na biegu wszystkiego najlepszego! [emoji173] szczęśliwych rozwiązań w terminie i cudownych dzieciaczków [emoji8]Zobacz załącznik 929329
O jej ślicznie wyglądasz [emoji7]

Hahahaha:) idź z TZ na sok, obowiazkowo. Czasami trzeba:)
Ja nie lubie gdziekolwiek chodzic do zadnych restauracji itd nie moja bajka [emoji14] tz bedzie chcial to niech sobie ida na piwo ja sobie w tym czasie wole poleżeć [emoji12]
Akurat z tym malowaniem się i czekaniem to Cię rozumiem. Ja czasami mam niezłego lenia w tyłku:)
Czasami a codziennie od jakiegoś miesiaca to jest roznica [emoji12] nic mi sie nie chce po prostu [emoji14]

My tez netflixa i hbo mamy ;) tyle, ze my na kompie chociaż nie mowimy nie tv w przyszlosci. Tyle, ze czekamy az dzieciaki podrosna ;)
Też kiedyś była taka myśl właśnie, ale przywykłam do braku tv i jak czasem u znajomych widzę jak im ciągle coś gra i słyszę te reklamy to się utwierdzam w tym, że chyba nie chce już tego mieć. A co do wieku dzieci, to u mnie najstarsze już zbiera kasę na własny komputer, średnie zarzuca nowinkami w świecie gier a najmłodsze biega w pampersach. Do tego kolejne się kluje.. oni chyba nigdy nie podrosną, za dużo ich [emoji23]

Zobacz załącznik 929330Zobacz załącznik 929331

Ja już takiej dopasowanej kiecki nie nałożę niestety:), ponad 3 kg robią swoje, ale jak to możliwe powiedzcie, ze wy nie tyjecie??? Ja to w jakimś zawrotnym tempie robię:///
Ładnie, ładnie [emoji7] wyglądam podobnie, ale zrezygnowałam z sukienki jakoś czuję się otyła, a nie w ciąży. Zakładam sweter [emoji85] narazie nie jestem przekonana do brzucha bo mój wygląda jak po dobrym obiedzie, a nie jak w ciąży [emoji23]

Ładnie, ładnie [emoji7] wyglądam podobnie, ale zrezygnowałam z sukienki jakoś czuję się otyła, a nie w ciąży. Zakładam sweter [emoji85] narazie nie jestem przekonana do brzucha bo mój wygląda jak po dobrym obiedzie, a nie jak w ciąży [emoji23]

Tak jak i mój:))))
Rozumiem Cię kochana:)

reklama
Też kiedyś była taka myśl właśnie, ale przywykłam do braku tv i jak czasem u znajomych widzę jak im ciągle coś gra i słyszę te reklamy to się utwierdzam w tym, że chyba nie chce już tego mieć. A co do wieku dzieci, to u mnie najstarsze już zbiera kasę na własny komputer, średnie zarzuca nowinkami w świecie gier a najmłodsze biega w pampersach. Do tego kolejne się kluje.. oni chyba nigdy nie podrosną, za dużo ich [emoji23]
Ale niee kablowki to ja chociaz mialby mi ktoś doplacic to nie chce :)
Tyle, ze wlasnie tv kupimy bo na lapku czasami już sie zle oglada :)
Nie lubie tych wszystkich oglupiaczy i pozeracza czasu. Przywyklam do ciszy i radio a poza tym lubię wybierać to co oglądam :)

Do góry