reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow z maluchem wszystko ok, wierci się no i
Uwaga, jest na 95% dziewczynka :)
Super! Gratulacje [emoji7]
Jak dobrze ze ja nie mam tego ploblemu[emoji23] legginsy, koszulka i cieple skarpety i moge sie bawić [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dziś też legginsy , koszulka i przed telewizorem. Ja sobie kupiłam na dziś Heinekena 0 najbardziej mu smakuje u właśnie kończę smażyć skrzydełka ala KFC

reklama
Tym dziewczynkom jeszcze może coś urosnąć [emoji23] ale liczę na to, że u mnie się trafi dziewczynka [emoji16]
O nie, nie ja juz sie nie zgadzam!
Wiecie co ja serio oszaleje z tym imieniem. Nic mi sie nie podoba. Teraz powróciła jeszcze Michalina, Iga (pierwsze dziecko miałam tak nazwac ale wyrosl siusiak)

U mnie wyszła w badaniu SANCO płeć żeńska, więc chyba już się nie zmieni [emoji14] A z usg nie miałam jasno określonej ;)
Nasze Sanco to już myślę, ze jest pewniak :)) zresztą doświadczony doktorek mi potwierdzil :))

Dziewczyny, szczerze Wam zazdroszczę tych wygodnych legginsów, ja już się śpiąca robię, a dopiero w drodze jestem [emoji85]

tez u mnie stosuje sie to przyslowie. to chociaz tyle ze chce przeprosic [emoji16] moj przyszedl i sie pyta potulnym głosem " jak sie czujesz?". w głowie kolatala mi sie odpowiedz "srak" ale sie powstrzymałam[emoji14]. nooo lezie znowu......
Dobrze, ze prędzej czy później łapią tą refleksję [emoji39] ale szkoda, że tych nerwów nie potrafią całkiem oszczędzić.

Tym dziewczynkom jeszcze może coś urosnąć [emoji23] ale liczę na to, że u mnie się trafi dziewczynka [emoji16]
Oby nie mojej [emoji12] w sumie wątpię zeby az 3lekarzy sie pomylilo [emoji12]
O nie, nie ja juz sie nie zgadzam!
Wiecie co ja serio oszaleje z tym imieniem. Nic mi sie nie podoba. Teraz powróciła jeszcze Michalina, Iga (pierwsze dziecko miałam tak nazwac ale wyrosl siusiak)
Michalina bardzo ladne [emoji4]

Ja mam juz na cale szczęście spokoj z imieniem[emoji4]

reklama
Do góry