reklama
Ilma
Fanka BB :)
Anna Dziedzic, Natalia Gacka, Kasia Kępka dla zaawansowanych [emoji6]Witajcie, przypomnijcie mi proszę kogo ćwiczenia z YouTube polecacie dla ciężarnych? Była o tym mowa, a nie mogę odnaleźć. Cukier mi szaleje to może ćwiczenia pomogą [emoji53].
Kaamilaaa
Ja musze przysiasc nad porownaniem butelek bo nie wiem nigdy ktore wybrac [emoji57]
Ja wtedy nie mialam wyboru bo w naszej okolicy tylko jedna polozna chodzila na wizyty patronazowe, teraz na pewno poszukam jakiejs lepszej, nie pozwole zeby znow mi obca baba przychodzila do mojego domu i sie na mnie darla [emoji57]
Niestety rad sie nigdy nie uniknie [emoji6]Hello! Wstałam, ale poszłabym dalej spać. Pogoda mnie dobija.
Ja pierdziele jak można się wydzierac na młoda mamę. Każda taka mądra i każda ma inne rady. Już to czuję. Chyba każda mama przez te dobre rady życzliwych musi przejść. I skąd wiedzieć, które są dobre które niekoniecznie.
Ja wtedy nie mialam wyboru bo w naszej okolicy tylko jedna polozna chodzila na wizyty patronazowe, teraz na pewno poszukam jakiejs lepszej, nie pozwole zeby znow mi obca baba przychodzila do mojego domu i sie na mnie darla [emoji57]
Silje1008
Ale fajnie, ze i Tobie głowa odpuściła!
Witajcie, ja dopiero się obudziłam po dziurze w śnie od 2.30 do 5.30 [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849] zaczyna robić się z tego schemat. Mam w nocy taką gonitwę mysli, że to jest nie do opisania.
Za to jak teraz wstanę z lozka to ponownie położę się ok.8-9 rano, bo impreza sylwestrowa do ostatniego gościa + składanie sprzętu+ 2h powrót do domu [emoji22]
No przed Tobą naprawdę ciężka noc://
Pianistka1991
To prawda, empatia słowo klucz, a oni mają braki w prawidłowej jego interpretacji... ostatnio najbardziej wkurzają mnie kłótnie o głupoty. Bo wytrącają z rownowagi w sekundę, a nie rozstrzygają żadnej istotnej kwestii. Moje zdenerwowanie napędza to, że nie powinnam się denerwować [emoji53][emoji53][emoji53]Oj cos wiem na ten temat. Ostatnio już mojego prawie pakowałam. My mamy hormony ale faceci tez nie potrafią wykazać się empatią. Najważniejsi oni i ich racje
Nati88
Mnie tez dobija ta pogoda. Jeszcze z chłopakami leżymy w łóżku i oglądamy bajki [emoji16] wstyd sie przyznać.Hello! Wstałam, ale poszłabym dalej spać. Pogoda mnie dobija.
Ja pierdziele jak można się wydzierac na młoda mamę. Każda taka mądra i każda ma inne rady. Już to czuję. Chyba każda mama przez te dobre rady życzliwych musi przejść. I skąd wiedzieć, które są dobre które niekoniecznie.
Ja przy pierwszym dziecku tak wszystkich słuchałam i nie wiedziałam kto ma rację i od razu dałam sobie wmówić że nie mam pokarmu. I skończyłam karmienie na trzech miesiącach. Z drugim juz bylam mądrzejsza.
Silje1008
Witajcie, przypomnijcie mi proszę kogo ćwiczenia z YouTube polecacie dla ciężarnych? Była o tym mowa, a nie mogę odnaleźć. Cukier mi szaleje to może ćwiczenia pomogą [emoji53].
Luiza Avagian, Centrum sportowca.
Ja tez robię oddzielnie nogi, pośladki i ramiona z mel b. Tak bezpieczniej bo nie ma tam żadnych podskoków, brzuszków itd
Silje1008
To może oddzielny wątek? Żeby porady nie zaginęły w otchłani miliona postów. Bo piszecie w tempie ekspresowym!
Babeczki, orientujecie się trochę, jak łapać mocz na posiew? Niby prosta sprawa... ale w związku z tym, że biegam do toalety kilkanaście razy dziennie, trudno mi będzie napełnić pojemniczek... I który to będzie mocz poranny, jeśli w nocy wstaję trzy/cztery razy? Trochę mnie to bawi, ale złapać muszę, bo mi jakieś bakterie wyszły...
Mi gin powiedział, ze rano jak już wstajesz to iść się umyć i nasiusia. To nie nie musi być cały pojemnik, ani nawet połowa, mi się udaje złapać tak do tej pierwszej kreseczki w pojemniku
reklama
Nati88
U nas moj mąż sie resetuje jak widzi jak wymiotuje albo jak mnie skurcze biorą po jakiejś awanturze. A najbardziej lubię jak sie naslucha u lekarza że mam się oszczędzać. Ale on to wyniósł z domu. Jego mama choćby ledwo żyła to i tak bedzie pracować i robic wszystko dookoła wiec ja później wychodzę na taką słabą. Ach tam.... wychodzę z założenia że wychowywanie go nigdy sie nie zakończy. Generalnie jest kochany ale czasami naprawdę spakować i wystawić za drzwi.To prawda, empatia słowo klucz, a oni mają braki w prawidłowej jego interpretacji... ostatnio najbardziej wkurzają mnie kłótnie o głupoty. Bo wytrącają z rownowagi w sekundę, a nie rozstrzygają żadnej istotnej kwestii. Moje zdenerwowanie napędza to, że nie powinnam się denerwować [emoji53][emoji53][emoji53]