reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie że spaniem jest całkiem dobrze, zdarza mi się czasem na brzuch obrócić w snie, bo to moja najlepsza pozycja. Ale brzuch jeszcze nie przeszkadza w takim spaniu [emoji6] ja wstaję, jadę najpierw na paznokcie, potem makijaż i włosy [emoji3] mam nadzieję, że mnie zrobią na bóstwo bo dawno sama się nie zajmowalam sobą. Cały czas myślę tylko o ciąży [emoji3]

Będziesz na pewno wyglądała bosko:)))

reklama
Ja też nic jeszcze nie mam wprawdzie czekam na określenie płci :confused::confused::confused:

Ja już w zasadzie mam chyba wyprawkę, bo będzie 2 synek:)
Kilka ciuszków z krótkim rękawkiem będę musiała tylko ogarnac.
Swoją droga to jak się ubiera takie letnie dziecko? Na długo, na krótko? Mam doświadczenie z zimowym, a ciekawi mnie jak to wyglądało u Was( nie jestem zwolenniczka przegrzewania dziecię ale ten pierwszy okres to jednak dziciatko ma słaba termoregulacje)

Witam się w 19 tygodniu :) wczoraj ukochana córcia skończyła roczek. Czas bardzo szybko leci. Dopiero co się urodziła mała kruszynka a teraz taka "dorosła":)
9 stycznia mam już połówkowe usg i może się dowiem kto tam mieszka:)
Do marca mam zamiar urządzić pokój córki gdyż wyprowadza się na swoje ( do pokoju obok). Tylko nie mam pomysłu na aranżacje wnętrza. Jedyne co wiem to jakie łóżeczko zbuduje mąż:)
share.jpeg
IMG_20181231_083238.jpeg

Swoją droga to jak się ubiera takie letnie dziecko? Na długo, na krótko? Mam doświadczenie z zimowym, a ciekawi mnie jak to wyglądało u Was( nie jestem zwolenniczka przegrzewania dziecię ale ten pierwszy okres to jednak dziciatko ma słaba termoregulacje)
Moj mlody w maju urodzony i pierwsze dni jak jeszcze nie bylo goraco to body na krotki rekaw i polspiochy.
Jak juz sie zaczelo pod koniec maja ze byly upały to przewaznie w samym bodziaku albo samym pampersie. Jak sie robilo chłodniej deszcz padal czy cos to body +jakaś bluza/sweterek i spodenki

Dzień dobry [emoji257]
Czytam ze niektóre z was męczą sie z bezsennoscia jakby ktoras chciala oddam troche mojej ochoty na sen [emoji106]wlasnie sie obudzilam i ni cholery nie mam ochoty wstawać, moglabym spac caly dzien no ale tak sie nie da [emoji853]

Mój synek urodzil sie 26 maja i bylo bardzo gorące lato. Wychodziłam z nim na podworko od momentu wyjscia ze szpitala. Najczesciej mial pamppersa i koszulke na krótki rękaw albo bodziaka. W wozku przykrywalam go bambusowa pielucha zeby go słońce nie poparzylo przypadkiem. Nie zakladalam mu zadnych czapeczek no chyba, ze wyciagalam go z wózka

reklama
Witam się w 19 tygodniu :) wczoraj ukochana córcia skończyła roczek. Czas bardzo szybko leci. Dopiero co się urodziła mała kruszynka a teraz taka "dorosła":)
9 stycznia mam już połówkowe usg i może się dowiem kto tam mieszka:)
Do marca mam zamiar urządzić pokój córki gdyż wyprowadza się na swoje ( do pokoju obok). Tylko nie mam pomysłu na aranżacje wnętrza. Jedyne co wiem to jakie łóżeczko zbuduje mąż:)Zobacz załącznik 929228Zobacz załącznik 929229
Super jak masz takiego zdolnego meza to korzystaj. Tez muszę wyprowadzic z pokoju ale bedzie ciężko :(

Do góry