reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie że spaniem jest całkiem dobrze, zdarza mi się czasem na brzuch obrócić w snie, bo to moja najlepsza pozycja. Ale brzuch jeszcze nie przeszkadza w takim spaniu [emoji6] ja wstaję, jadę najpierw na paznokcie, potem makijaż i włosy [emoji3] mam nadzieję, że mnie zrobią na bóstwo bo dawno sama się nie zajmowalam sobą. Cały czas myślę tylko o ciąży [emoji3]

Będziesz na pewno wyglądała bosko:)))

reklama
Ja też nic jeszcze nie mam wprawdzie czekam na określenie płci :confused::confused::confused:

Ja już w zasadzie mam chyba wyprawkę, bo będzie 2 synek:)
Kilka ciuszków z krótkim rękawkiem będę musiała tylko ogarnac.
Swoją droga to jak się ubiera takie letnie dziecko? Na długo, na krótko? Mam doświadczenie z zimowym, a ciekawi mnie jak to wyglądało u Was( nie jestem zwolenniczka przegrzewania dziecię ale ten pierwszy okres to jednak dziciatko ma słaba termoregulacje)

Witam się w 19 tygodniu :) wczoraj ukochana córcia skończyła roczek. Czas bardzo szybko leci. Dopiero co się urodziła mała kruszynka a teraz taka "dorosła":)
9 stycznia mam już połówkowe usg i może się dowiem kto tam mieszka:)
Do marca mam zamiar urządzić pokój córki gdyż wyprowadza się na swoje ( do pokoju obok). Tylko nie mam pomysłu na aranżacje wnętrza. Jedyne co wiem to jakie łóżeczko zbuduje mąż:)
share.jpeg
IMG_20181231_083238.jpeg

Swoją droga to jak się ubiera takie letnie dziecko? Na długo, na krótko? Mam doświadczenie z zimowym, a ciekawi mnie jak to wyglądało u Was( nie jestem zwolenniczka przegrzewania dziecię ale ten pierwszy okres to jednak dziciatko ma słaba termoregulacje)
Moj mlody w maju urodzony i pierwsze dni jak jeszcze nie bylo goraco to body na krotki rekaw i polspiochy.
Jak juz sie zaczelo pod koniec maja ze byly upały to przewaznie w samym bodziaku albo samym pampersie. Jak sie robilo chłodniej deszcz padal czy cos to body +jakaś bluza/sweterek i spodenki

Dzień dobry [emoji257]
Czytam ze niektóre z was męczą sie z bezsennoscia jakby ktoras chciala oddam troche mojej ochoty na sen [emoji106]wlasnie sie obudzilam i ni cholery nie mam ochoty wstawać, moglabym spac caly dzien no ale tak sie nie da [emoji853]

Mój synek urodzil sie 26 maja i bylo bardzo gorące lato. Wychodziłam z nim na podworko od momentu wyjscia ze szpitala. Najczesciej mial pamppersa i koszulke na krótki rękaw albo bodziaka. W wozku przykrywalam go bambusowa pielucha zeby go słońce nie poparzylo przypadkiem. Nie zakladalam mu zadnych czapeczek no chyba, ze wyciagalam go z wózka

reklama
Witam się w 19 tygodniu :) wczoraj ukochana córcia skończyła roczek. Czas bardzo szybko leci. Dopiero co się urodziła mała kruszynka a teraz taka "dorosła":)
9 stycznia mam już połówkowe usg i może się dowiem kto tam mieszka:)
Do marca mam zamiar urządzić pokój córki gdyż wyprowadza się na swoje ( do pokoju obok). Tylko nie mam pomysłu na aranżacje wnętrza. Jedyne co wiem to jakie łóżeczko zbuduje mąż:)Zobacz załącznik 929228Zobacz załącznik 929229
Super jak masz takiego zdolnego meza to korzystaj. Tez muszę wyprowadzic z pokoju ale bedzie ciężko :(

Do góry