Oj współczuję. Tez teraz tak niestety mam. Moze ida Ci sie zdrzemnac w ciagu dniaOj, biedna oby synkowi szybko przeszło..
Dołączę się do narzekających, choć to tylko bezsenność. Tylko i aż w sumie, bo położyłam się o 23.00, wstałam od tego czasu 3 razy, a od 2.30 w ogóle nie śpię. Wszystko byloby ok, gdybym jutro nie musiała całej nocy zarywać [emoji17][emoji42]
reklama
Anolik
Fanka BB :)
U mnie że spaniem jest całkiem dobrze, zdarza mi się czasem na brzuch obrócić w snie, bo to moja najlepsza pozycja. Ale brzuch jeszcze nie przeszkadza w takim spaniu [emoji6] ja wstaję, jadę najpierw na paznokcie, potem makijaż i włosy [emoji3] mam nadzieję, że mnie zrobią na bóstwo bo dawno sama się nie zajmowalam sobą. Cały czas myślę tylko o ciąży [emoji3]
Silje1008
Pieluszki bambusowe! (Zamiast tetry) Idealne do przykrycia latem w wózku.
Teraz nawet maz sam powiedzial, ze yrzeba ich wiecej kupic a w pierwszej ciazy jak kupowalam to mnie wysmial bo mialo to byc to samo co tetra a drogie. Okazalo się jednak duuuuzo lepsze.
Nic na goraco sonlbie nie przypominam.
Aaaa i do kapania nadmanganian potasu na pewno kupie
Pieluszki to potwierdzam( są bardzo przyjemne w dotyku dodatkowo)), a nadmanganian do kąpieli w jakim celu? Nie używałam nigdy, także niestety nie wiem
Udanej zabwy dziewczyny!Hej
Jak Wasze samopoczucie?
Ja nadal mam bóle w podbrzuszu.. łożysko daje o sobie znać. Chciałabym żeby na wizycie 17stycznia okazało się że powedrowalo wyżej..
Także tego udanej zabawy na dziś
Ja czuje, ze do polnocy nie dotrwam po takiej nocy
Silje1008
Tez o tym wczesniej nie slyszalam. Polozna nam poleciła przy pierwszym synku. Miał taka jakby wysypke/tradzik niemowlęcy. Nadmanganian ladnie lagodzill to i po jednej kapieli znikalo. Generalnie mylam go w samej wodzie! Serio takie mialam zalecenia.
Dodatkowo na czerwony tylek tez przemywalam woda z nadmanganianem. Wlasnie do przemywania tylka dlugo uzywalam wody i wacikow kosmetycznych zamiast chusteczek mokrych. Chusteczki tylko poza domem
Już dotyczatalam))
Ja tez uważam, ze lepiej myć woda i chusteczkami niż codziennie kilkanaście razy chusteczkami. Ja używam do dzisiaj zreszta bawełnianych ręczników np. z Tami lub Dady
Silje1008
Eh wlasnie poznaje uroki podwojnego macierzyństwa...
Z jednej strony w brzuszku córeczka chce zebym spala na boku a z drigiej syn z gorączką ktory jedynie akceptuje spanie wtulony do mnie, ale ja musze spac na plecach
I jeszcze ten chrapiacy mąż no umre :\
Biedny synek(( daj znac rano jak się czuje
Silje1008
Blisko 2 tys stron, cholera nie przeczytam Ale włączę się w ostatni temat kąpieli, mój najmłodszy (teraz 2 lata) przez pierwsze dwa miesiące kąpał się w wodzie z dodatkiem mojego mleka, full natural i nigdy nie miał problemów ze skórą
Oooo tak, to tez jest super sprawa. A dużo swojego mleka dodawałam do kąpieli?
reklama
Silje1008
Dobry dzień!
Ja już zbieram się do pracy... Ale okropnie mi się nie chcę :[ chciałabym zostać i na spokojnie iść do gina, mam chociaż nadzieję, że dziś mimo wszystko będzie ok.
Muszę zaksięgować kilka rzeczy i ew po kilku h mogę wziąć urlop. Nie wiem czemu szef nadal nie myśli o moim zastępstwie, niedługo przecież nie dam rady pracować (choćby przez cukrzycę czy brak warunków do pracy ;/). Głupia obiecałam sobie zamknąć rok bez rozmów z nim i teraz mam...
Ale przypomnij, on wie o ciąży?